Ara Ana Sayfa
bianet-Bağımsız İletişim Ağı
Menü GösterMenü Gizle
Yayın Tarihi: 19 Eylül 2024 12:27
 ~ Son Güncelleme: 19 Eylül 2024 12:39
5 dk Okuma

Dönüşen savaş grameri

Son iki gündür Lübnan’daki çağrı cihazları üzerinden gelişen bir saldırı dalgasını izliyoruz. Her açıdan ilginç bir durum olduğu gerçek. Olayın biçimi, tam da savaşın dönüşen doğası için muazzam doneler veriyor.
Görseli Büyüt
Bu fotoğrafta, bir bilgisayar ekranı ve klavyesi karanlık ve gizemli bir atmosferde öne çıkıyor. Ekranda, radar benzeri bir grafik arayüzüyle bir harita veya askeri bir izleme sistemi görüntüleniyor. Harita, üzerinde çeşitli daireler ve hedef işaretleri bulunan, büyük ihtimalle bir bölgeyi veya ülkeyi gösteriyor. Arka planda hafif bir sis veya buğulu bir efekt hakim. Ekrandaki görseller, teknolojik bir izleme, siber güvenlik veya istihbarat temalı bir çalışma ortamını çağrıştırıyor. Karanlık ve gizemli tonlar, yüksek teknolojili bir güvenlik sistemini veya siber tehditlerle ilgili bir durumu işaret ediyor olabilir.

Diyarbakır Kulp doğumlu gazeteci yazar. Çeşitli gazete ve dergilerde yazıyor. Hafıza, mizah, politika çalışıyor. Böbreği Kim Yedi (2018) ve Kürdocul İşler (2011) adında iki kitabı bulunuyor.

ilgili haberler
Hak odaklı, çok sesli, bağımsız gazeteciliği güçlendirmek için bianet desteğinizi bekliyor.
Google ile Katkıda Bulunun
Sayfa Başına Git