Ara Ana Sayfa
bianet-Bağımsız İletişim Ağı
Menü GösterMenü Gizle
Yayın Tarihi: 22 Ağustos 2024 09:24
 ~ Son Güncelleme: 22 Ağustos 2024 09:54
5 dk Okuma

DEM Parti emeklileri savunursa

Bir insanın bir siyasi partinin emeklilerin şartlarının düzeltilmesi ve insanca bir yaşama layık olduklarını kabul etmemesi ne demektir?
Görseli Büyüt
Bu fotoğrafta, bir grup insan, dış mekanda toplanmış ve bir protesto ya da basın açıklaması düzenliyor. Ellerinde büyük bir pankart taşıyorlar. Pankartta "Asgari Ücrete Zam, Emeklilere İnsanca Yaşanacak Ücret" yazıyor ve altında "DEM PARTİ İZMİR İL ÖRGÜTÜ" ifadesi yer alıyor. Katılımcılar arasında kadınlar ve erkekler bulunuyor, ve bazıları ellerinde farklı renklerde bayraklar taşıyor. Arkadaki bayrakların üzerinde de parti sembolleri yer alıyor. İnsanlar güneşli bir havada toplanmış, bu da etkinliğin açık alanda, muhtemelen bir meydan ya da sokakta gerçekleştiğini gösteriyor. Arka planda bazı binalar ve ağaçlar da görülebiliyor. Ortam, emekle ilgili taleplerin dile getirildiği bir protesto havasında.
Fotoğraf: DEM Parti İzmir sosyal medya hesabı

Diyarbakır Kulp doğumlu gazeteci yazar. Çeşitli gazete ve dergilerde yazıyor. Hafıza, mizah, politika çalışıyor. Böbreği Kim Yedi (2018) ve Kürdocul İşler (2011) adında iki kitabı bulunuyor.

ilgili haberler
Hak odaklı, çok sesli, bağımsız gazeteciliği güçlendirmek için bianet desteğinizi bekliyor.
Google ile Katkıda Bulunun
Sayfa Başına Git