Ara Ana Sayfa
bianet-Bağımsız İletişim Ağı
Menü GösterMenü Gizle
Yayın Tarihi: 1 Eylül 2024 17:53
 ~ Son Güncelleme: 1 Eylül 2024 18:04
2 dk Okuma

BEDAŞ, leyleklerin ölümüne sebep olan elektrik direğini izole etmiyor

Doğa Derneği’nin paylaştığı bilgiye göre, izole edilmeyen 220596 numaralı elektrik direği “2022 yılından bu yana üç yüzün üzerinde göçmen kuşun ölümüne neden oldu.”
Görseli Büyüt
Bu fotoğrafta, bir kayalık üzerinde toplanmış birçok leylek görülüyor. Leylekler, kayalığın kenarına dizilmiş halde duruyorlar. İki leylek ise gökyüzünde süzülerek uçuyor. Gökyüzü bulutsuz ve mavi renkte, ancak gün batımı veya gün doğumu sırasında çekilmiş olabilir, çünkü hava biraz karanlık görünüyor.  Leyleklerin toplu halde bir arada bulunması, muhtemelen göç yolculuğuna hazırlık yaptıklarını veya göç sırasında bir mola verdiklerini gösteriyor. Kayalık alan, doğal bir yaşam alanını temsil ediyor ve leyleklerin dinlenmesi için ideal bir yer sağlıyor gibi görünüyor. Fotoğraf, doğanın ve vahşi yaşamın güzelliğini vurguluyor, özellikle de göç eden leyleklerin etkileyici görüntüsünü yakalamış.
Fotoğraf: Anadolu Ajansı ( Arşiv)
Atölye BİA 21-25 Kasım 2022 "Uygulamalı Haber Atölyesi" katılımcısı. İstanbul Arel Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezunoldu. Yüsek lisansını Medya ve Kültürel Çalışmalar bölümünde "Kadın cinayetlerinde medyanın...

Atölye BİA 21-25 Kasım 2022 "Uygulamalı Haber Atölyesi" katılımcısı. İstanbul Arel Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezunoldu. Yüsek lisansını Medya ve Kültürel Çalışmalar bölümünde "Kadın cinayetlerinde medyanın eril tutumu: Yeni Şafak, Hürriyet ve Cumhuriyet gazetelerinin incelenmesi" üzerine yaptı. Serbest Gazetecilik yapıyor, STK’da profesyonel olarak çalışıyor, ayrıca oyunculukla ilgileniyor.

Devamını Göster
ilgili haberler
Hak odaklı, çok sesli, bağımsız gazeteciliği güçlendirmek için bianet desteğinizi bekliyor.
Google ile Katkıda Bulunun
Sayfa Başına Git