Search Homepage
bianet-Bağımsız İletişim Ağı
Show menuHide menu
Date published: 10 October 2018 09:14
 ~ Modified On: 26 January 2019 13:54
7 min Read

52 MEN 52 WEEKS/ 40 MURAT UTKU

The Navy Years, Civilian Life and States of Manhood

As if society, politics and, of course, state mentality do not otherize women enough, a meaningless anger against women is also being injected into men at home, at school, in the military and at every level of society.
The Navy Years, Civilian Life and States of Manhood
Gazeteci, televizyon habercisi,  AtölyeBİA gazetecilik programlarında eğitmen. bianet’e yazıyor, video çalışmaları yapıyor. Filistin/İsrail, Lübnan, Gürcistan, Rusya, Pakistan, Suriye gibi dünyanın pek çok yerinde krizleri, depremleri,...

Gazeteci, televizyon habercisi,  AtölyeBİA gazetecilik programlarında eğitmen. bianet’e yazıyor, video çalışmaları yapıyor. Filistin/İsrail, Lübnan, Gürcistan, Rusya, Pakistan, Suriye gibi dünyanın pek çok yerinde krizleri, depremleri, seçimleri, çatışmaları, savaşları, göçleri izledi. Medyascope, Radikal gazetesi, Nokta ve Aktüel dergilerinde, CNN Türk, Doğan Haber Ajansı ve Al Jazeera Türk’te muhabirlik yaptı. Kadir Has Üniversitesi İletişim Fakültesi’nde “geleneksel gazetecilik ve yeni medyada habercilik” dersler verdi. “Direnişçi” belgeseli ile Sinema Yazarları Derneği (SİYAD) En İyi Belgesel Ödülünü aldı. Deniz Harp Okulu’ndan ayrıldı. İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi İktisat Bölümü’nü bitirdi.

show more
Back to Top