Ara Ana Sayfa
bianet-Bağımsız İletişim Ağı
Menü GösterMenü Gizle
Yayın Tarihi: 1 Aralık 2022 14:58
 ~ Son Güncelleme: 1 Aralık 2022 16:17
6 dk Okuma

SALDIRIDA 7 KİŞİ ÖLDÜRÜLMÜŞTÜ

Dedeoğulları'nın evi müze oluyor: "İnsanlığın utanması için"

Meram'da Dedeoğulları ailesine yapılan ırkçı saldırıda öldürülen yedi kişinin yaşadığı ev, hafıza müzesine dönüştürülüyor. Ailenin sağ kalan tek ferdi Çetin Dedeoğulları, “insanlığın utanması” için müzeyi hayata geçirmek istediğini söylüyor.
Dedeoğulları'nın evi müze oluyor: "İnsanlığın utanması için"
Evrensel Gazetesi, Dicle Haber Ajansı (DİHA), Mezopotamya Ajansı’nda muhabir olarak çalıştı. Fotoğraf çalışmaları Magma Dergisi, PostSeyyah, Galata Fotoğrafhanesi, Depo Photos, Sipa Press, Getty Images gibi çok sayıda...

Evrensel Gazetesi, Dicle Haber Ajansı (DİHA), Mezopotamya Ajansı’nda muhabir olarak çalıştı. Fotoğraf çalışmaları Magma Dergisi, PostSeyyah, Galata Fotoğrafhanesi, Depo Photos, Sipa Press, Getty Images gibi çok sayıda dergi, gazete, internet sitesi ve fotoğraf ajanslarında yayınlandı. Lisans eğitimini Kars Kafkas Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi bölümünde, İstanbul Bilgi Üniversitesi İnsan Hakları Hukuku bölümünde ise yüksek lisansını tamamladı. Çeşitli sivil toplum derneklerinde proje koordinatörü ve asistanlığı yaptı. Ankara’da freelance muhabirlik yapıyor, aynı zamanda SOPA Images’te foto muhabiri olarak çalışıyor. Atölye BİA 21-25 Kasım 2022 “Uygulamalı Haber Atölyesi” katılımcısı.

Devamını Göster
ilgili haberler
Sayfa Başına Git