Ara Ana Sayfa
bianet-Bağımsız İletişim Ağı
Menü GösterMenü Gizle
Yayın Tarihi: 10 Aralık 2022 00:00
 ~ Son Güncelleme: 10 Aralık 2022 00:00
6 dk Okuma

FOTO-RÖPORTAJ KİTABI

Zagros Dağları'nda bir yer: Taşlar Ülkesi

Hüsamettin Bahçe, Zagros Dağları’nın yamaçlarındaki Hewraman’ın doğasını, inancını, yaşamını fotoğrafladığı çalışmasını kitaplaştırdı. "Taşlar Ülkesi'nde" kitabında bölgedeki günlük yaşam, derviş ve pîrlerin 950 yıllık geleneksel zikir ayinleri de yer alıyor.
Zagros Dağları'nda bir yer: Taşlar Ülkesi
Evrensel Gazetesi, Dicle Haber Ajansı (DİHA), Mezopotamya Ajansı’nda muhabir olarak çalıştı. Fotoğraf çalışmaları Magma Dergisi, PostSeyyah, Galata Fotoğrafhanesi, Depo Photos, Sipa Press, Getty Images gibi çok sayıda...

Evrensel Gazetesi, Dicle Haber Ajansı (DİHA), Mezopotamya Ajansı’nda muhabir olarak çalıştı. Fotoğraf çalışmaları Magma Dergisi, PostSeyyah, Galata Fotoğrafhanesi, Depo Photos, Sipa Press, Getty Images gibi çok sayıda dergi, gazete, internet sitesi ve fotoğraf ajanslarında yayınlandı. Lisans eğitimini Kars Kafkas Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi bölümünde, İstanbul Bilgi Üniversitesi İnsan Hakları Hukuku bölümünde ise yüksek lisansını tamamladı. Çeşitli sivil toplum derneklerinde proje koordinatörü ve asistanlığı yaptı. Ankara’da freelance muhabirlik yapıyor, aynı zamanda SOPA Images’te foto muhabiri olarak çalışıyor. Atölye BİA 21-25 Kasım 2022 “Uygulamalı Haber Atölyesi” katılımcısı.

Devamını Göster
ilgili haberler
Sayfa Başına Git