Ara Ana Sayfa
bianet-Bağımsız İletişim Ağı
Menü GösterMenü Gizle
Yayın Tarihi: 20 Ocak 2021 00:00
 ~ Son Güncelleme: 20 Ocak 2021 08:20
5 dk Okuma

PROF. SİMTEN COŞAR YAZDI

Amerika seçimleri ve Trumpizm

Bugün görevi Biden'e teslim edecek olan Trump, seçimlerde sahtekârlık riskini hakikat kılmak için elinden geleni yaptı. Askeri göreve çağırdı, medya kanallarını manipülasyonda kullandı. Seçimi kaybettiğinde muhtemelen yalanına kendi de inanıyordu.
Amerika seçimleri ve Trumpizm
Siyaset bilimci. Hacettepe Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo, TV ve Sinema Bölümü'nden emekli profesör. Siyasi düşünce, Türkiye'de siyasi düşünce, Türkiye'de siyasi partiler ve siyasi düşüncede kadınlar...

Siyaset bilimci. Hacettepe Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo, TV ve Sinema Bölümü'nden emekli profesör. Siyasi düşünce, Türkiye'de siyasi düşünce, Türkiye'de siyasi partiler ve siyasi düşüncede kadınlar üzerine çalışmaları var. Birçok uluslararası dergide makaleleri yayımlandı. Lisans derecesi Boğaziçi Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümünden. Yüksek lisans ve doktorası Bilkent Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi'nden. Dikiş Makinası adlı kolektif feminist öykü grubunda yer alıyor; Kadın Koalisyonu üyesi.

Devamını Göster
ilgili haberler
Sayfa Başına Git