Ara Ana Sayfa
bianet-Bağımsız İletişim Ağı
Menü GösterMenü Gizle
Yayın Tarihi: 3 Ağustos 2024 00:00
 ~ Son Güncelleme: 5 Ağustos 2024 09:33
5 dk Okuma

HAYATIMDA İZ BIRAKANLAR-II

Kitaplar: "Hayat, sözü idrak etmektir."*

Kardeşlerim ve annemin konukluğunda, çocukluğumda gaz lambası ışığında ‘Deniz Altında 20.00 Fersah’, ‘ Gülüver’in Seyahatlari’, ‘Define Adası’ gibi kitaplar ile başlayan serüven sonrasında insanlığa dair sorular, yaşananlara dair sorgulamalar, içine doğduğun topluma ve yaşanmışlıklara dair öğrenme arayışları ‘gitmek güzeldir’ den ‘zorunlu’ gitmelere dönünce hikayem de kırılmaya başladı.
Görseli Büyüt
*Görsel betimleme: Fotoğrafta, çimenlerin ve çiçeklerin arasında açık bir kitap var. Sayfalarının üzerinde sarı, beyaz ve mor renkli çiçekler var.
Sosyal bilimci, yazar, aktivist. Çalışma alanları toplumsal barış, şiddet, militarizm, toplumsal cinsiyet ve vicdani ret. En son Gitmek adlı romanı yayınlandı. Şimdi École des hautes...

Sosyal bilimci, yazar, aktivist. Çalışma alanları toplumsal barış, şiddet, militarizm, toplumsal cinsiyet ve vicdani ret. En son Gitmek adlı romanı yayınlandı. Şimdi École des hautes études en sciences sociales (EHEES) – Paris’de tezini tamamlamaya çalışırken bir yandan da Dönmek romanı üzerine çalışıyor.

Devamını Göster
Sayfa Başına Git