Search Homepage
bianet-Bağımsız İletişim Ağı
Show menuHide menu
Date published: 28 November 2018 09:17
 ~ Modified On: 10 February 2019 12:06
3 min Read

52 MEN 52 WEEKS/ 47 MÜFİT CAN SAÇINTI

Artificial Stupidity

Can we imagine a male employee, who works in the same workplace with [the famous businesswomen] Güler Sabancı or Leyla Alaton, subjecting them to mobbing, harassment or violence? No, we cannot.
Artificial Stupidity
Yönetmen, oyuncu ve senarist. "Mandıra Filozofu" adlı film serisinin yönetmeni ve başrol oyuncusu olarak tanındı. Öğrenciliği sırasında "Yarın", "Genç İnsan", "Otomobil", "Boom Müzik" gibi dergilerde...

Yönetmen, oyuncu ve senarist. "Mandıra Filozofu" adlı film serisinin yönetmeni ve başrol oyuncusu olarak tanındı. Öğrenciliği sırasında "Yarın", "Genç İnsan", "Otomobil", "Boom Müzik" gibi dergilerde çalıştı. Kartal Sanat İşliği Tiyatrosu'nda oyuncu olarak görev aldı. İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi, Basın Yayın Yüksek Okulu son sınıfta okurken TRT'de çalışmaya başladı.

"Olacak O Kadar" isimli televizyon programının senaryo yazarlığını yaptı. "Geldiler" isimli tv-geriliminin senaryosu yazdı. Kanal 6 ve Kanaltürk'te yayınlanan "Aranan Adam" adında bir komedi programı yaptı. Ersin Pertan'ın "Kuşatma Altında Aşk" isimli sinema filminde rol aldı. 2012 -2014 arasında "Seksenler" dizisini yönetti. "Kahrolsun Şey" adlı senaryosu ABD'de düzenlenen 21. Bağımsızlar Buluşması Film Festivali tarafından (Onur Mansiyonu) ödülüne değer görüldü. 1968 Çorum Sungurlu doğumlu.

 

show more
Back to Top