Ara Ana Sayfa
bianet-Bağımsız İletişim Ağı
Menü GösterMenü Gizle
Yayın Tarihi: 28 Kasım 2018 00:00
 ~ Son Güncelleme: 28 Kasım 2018 10:19
2 dk Okuma

52 ERKEK 52 HAFTA/ 47 MÜFİT CAN SAÇINTI

Yapay Aptallık

Aynı işyerinde çalışan bir erkek elemanın Güler Sabancı’ya, Leyla Alaton’a mobing yaptığını, taciz veya şiddet uyguladığın düşünebilir miyiz? Düşünemeyiz.
Yapay Aptallık
Yönetmen, oyuncu ve senarist. "Mandıra Filozofu" adlı film serisinin yönetmeni ve başrol oyuncusu olarak tanındı. Öğrenciliği sırasında "Yarın", "Genç İnsan", "Otomobil", "Boom Müzik" gibi dergilerde...

Yönetmen, oyuncu ve senarist. "Mandıra Filozofu" adlı film serisinin yönetmeni ve başrol oyuncusu olarak tanındı. Öğrenciliği sırasında "Yarın", "Genç İnsan", "Otomobil", "Boom Müzik" gibi dergilerde çalıştı. Kartal Sanat İşliği Tiyatrosu'nda oyuncu olarak görev aldı. İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi, Basın Yayın Yüksek Okulu son sınıfta okurken TRT'de çalışmaya başladı.

"Olacak O Kadar" isimli televizyon programının senaryo yazarlığını yaptı. "Geldiler" isimli tv-geriliminin senaryosu yazdı. Kanal 6 ve Kanaltürk'te yayınlanan "Aranan Adam" adında bir komedi programı yaptı. Ersin Pertan'ın "Kuşatma Altında Aşk" isimli sinema filminde rol aldı. 2012 -2014 arasında "Seksenler" dizisini yönetti. "Kahrolsun Şey" adlı senaryosu ABD'de düzenlenen 21. Bağımsızlar Buluşması Film Festivali tarafından (Onur Mansiyonu) ödülüne değer görüldü. 1968 Çorum Sungurlu doğumlu.

 

Devamını Göster
Sayfa Başına Git