Ara Ana Sayfa
bianet-Bağımsız İletişim Ağı
Menü GösterMenü Gizle
Yayın Tarihi: 26 Nisan 2017 00:00
 ~ Son Güncelleme: 3 Mayıs 2017 17:12
7 dk Okuma

İŞSİZ GAZETECİLERDEN / TRANSLAR- 2

Ece Devrim: Zorunlu Seks İşçiliğine Çok Direndim

Ece Devrim bulaşıkçılıktan DJ’liğe kadar çok iş denedi, İŞ-KUR kurslarına devam etti, sağlıkçı oldu; hiçbir iş bulamayınca çok direndiği halde seks işçiliği yapmak zorunda kaldı, şimdi tekerlekli sandalyesinde çakmak satıyor.
 Ece Devrim: Zorunlu Seks İşçiliğine Çok Direndim
Feminist, LGBTI ve insan hakları aktivisti, gazeteci. Mesleğe 1995’te başladı. Son dönemlerde İMC Tv ve T24’te muhabirlik yaptı. tazgazete'de yazıyor. Yeşiller ve Sol Gelecek Partisi'nin...

Feminist, LGBTI ve insan hakları aktivisti, gazeteci. Mesleğe 1995’te başladı. Son dönemlerde İMC Tv ve T24’te muhabirlik yaptı. tazgazete'de yazıyor. Yeşiller ve Sol Gelecek Partisi'nin kurucu üyelerinden.

Devamını Göster
Ege Üniversitesi İngiliz Dili ve Edebiyatı mezunu. Kanal D,  CNN Türk, Al Jazeera'de muhabir olarak çalıştı. Türkiye, İsrail ve Ortadoğu politikaları üzerine uzmanlaştı. Serbest gazetecilik yapmaya devam...

Ege Üniversitesi İngiliz Dili ve Edebiyatı mezunu. Kanal D,  CNN Türk, Al Jazeera'de muhabir olarak çalıştı. Türkiye, İsrail ve Ortadoğu politikaları üzerine uzmanlaştı. Serbest gazetecilik yapmaya devam ediyor.

Devamını Göster
ilgili haberler
Sayfa Başına Git