Ara Ana Sayfa
bianet-Bağımsız İletişim Ağı
Menü GösterMenü Gizle
Yayın Tarihi: 26 Şubat 2024 11:47
 ~ Son Güncelleme: 26 Şubat 2024 11:54
4 dk Okuma

Yolculuk hikâye mayası değil midir?

Aslı, Celile ve Barış’ın birbirlerine armağan ettiği unutulmaz anlar, “Memur Çocuk”un satır aralarında sizleri bekliyor.
Görseli Büyüt
Yolculuk hikâye mayası değil midir?
İzmir Urla doğumlu. İlk, orta ve lise öğrenimimi Urla’da tamamladı. Öğretmenlik yıllarında yerel gazete ve dergilerde öykü ve kitap tanıtım yazıları yayımlandı. Üç yıldır kendi...

İzmir Urla doğumlu. İlk, orta ve lise öğrenimimi Urla’da tamamladı. Öğretmenlik yıllarında yerel gazete ve dergilerde öykü ve kitap tanıtım yazıları yayımlandı. Üç yıldır kendi instagram hesabında okuduğu kitaplarla ilgili yazılar yazıyor. 2022 yılında eğitimci yazar Nevzat Süer Sezgin’in düzenlediği Çocuk Yazını Atölyesini bitirerek Eksi On Sekiz Edebiyat Topluluğuna katıldı. Eksi 18 Edebiyat Topluluğu üyelerinin dijital ortamda hazırlayıp sundukları Kıpırtı Çocuk adlı dergide Kitaplığım köşesinde kitap tanıtım yazıları yazıyor. 2021 yılında Duygu Özlem Yücel’in kurduğu Yazar Akademi adlı özel kurumdan çocuk ve yetişkin edebiyatına yönelik dersler aldı. Halen Urla Tasarım Kütüphanesinde yazar Handan Gökçek’in verdiği yetişkine yönelik yazma atölyesine devam ediyor.

Devamını Göster
Sayfa Başına Git