Ara Ana Sayfa
bianet-Bağımsız İletişim Ağı
Menü GösterMenü Gizle
Yayın Tarihi: 6 Temmuz 2024 00:00
 ~ Son Güncelleme: 6 Temmuz 2024 00:00
8 dk Okuma

Yediler Teknesi üzerine

İçine alındığımız dünya, kurmacanın gerçekliği karşısında bizleri şaşırtıyor. Çünkü emek sarf edilmiş, defalarca okunup tasarlanmış modern bir romanla karşı karşıya olduğumuz gerçeği biz okurları da esere daha dikkatli bakmamızı sağlıyor.
Görseli Büyüt
Yediler Teknesi üzerine
Mersin Üniversitesi Eğitim Fakültesi Türkçe Öğretmenliğini 2006'da bitirdi. Profesyonel öğretmenlik kariyerine Urfa'da başladı, Erzurum'da devam etti. 2010'da Mersin'e tayin oldu. Eğitimcilik mesleğine burada devam ediyor.  Edebiyat alanında...

Mersin Üniversitesi Eğitim Fakültesi Türkçe Öğretmenliğini 2006'da bitirdi. Profesyonel öğretmenlik kariyerine Urfa'da başladı, Erzurum'da devam etti. 2010'da Mersin'e tayin oldu. Eğitimcilik mesleğine burada devam ediyor. 

Edebiyat alanında da kendini göstermesinin yanında eleştiri, deneme ve öykü türlerinde eserler verdi. Yazıları; Güney, Çınardibi, Sözyüzü, İçel Sanat Kulübü, Mahal, Kirpi edebiyat, Ze, edebiyatdefteri.com ve tersakansanat.com gibi çeşitli dergi ve sitelerde yayımlandı.

2020'de "Ya Star Tanrıça Uyandı" adlı romanı ile okurların karşısına çıktı. Eserlerinde mitoloji, psikoloji, sosyoloji, kadın, öteki, kimlik ve tarih gibi temaları işliyor. Çalışmalarıyla çeşitli ödüller de kazandı. Edebi derinliği ve toplumsal meselelere duyarlı yaklaşımıyla tanınıyor.

1985 Mardin Derik doğumlu.

Devamını Göster
Sayfa Başına Git