Ara Ana Sayfa
bianet-Bağımsız İletişim Ağı
Menü GösterMenü Gizle
Yayın Tarihi: 3 Kasım 2021 00:00
 ~ Son Güncelleme: 3 Kasım 2021 00:01
7 dk Okuma

Aşı tereddütü ve kan-enjeksiyon-yaralanma fobisi

Tedavi edilebilir bir durum olan kan-enjeksiyon-yaralanma fobisi nedeniyle aşı olmakta tereddüt yaşayanların hem kendilerini ağır hastalıktan korumak hem de toplum sağlığına katkıda bulunmak adına tedavi için harekete geçmelerinin zamanıdır.
Aşı tereddütü ve kan-enjeksiyon-yaralanma fobisi
İstanbul Tıp Fakültesi Psikiyatri Ana Bilim Dalı'ndan emekli (Prof. Dr.), halen özel çalışıyor. Şiddetin ruh sağlığına etkisi  özellikle  kadınların cinsiyetleri nedeni ile maruz bırakıldıkları ayrımcılık,...

İstanbul Tıp Fakültesi Psikiyatri Ana Bilim Dalı'ndan emekli (Prof. Dr.), halen özel çalışıyor. Şiddetin ruh sağlığına etkisi  özellikle  kadınların cinsiyetleri nedeni ile maruz bırakıldıkları ayrımcılık, şiddet nedeniyle oluşan ruhsal sorunlara feminist bakış açısından yaklaşıyor. Çalışmalarını yoğunlaştırdığı bir diğer alan cinsellik ve cinsel kimlik sorunları. Bu konuda bireylere ve  ailelere danışmanlık yapıyor.

Devamını Göster
Dr., psikiyatrist. 2002'de İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesinden mezun oldu, psikiyatri uzmanlık eğitimini de yine aynı fakültede tamamladı. 2017'de Hollanda Erasmus Tıp Fakültesi'nde Epidemiyoloji doktorasını...

Dr., psikiyatrist. 2002'de İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesinden mezun oldu, psikiyatri uzmanlık eğitimini de yine aynı fakültede tamamladı. 2017'de Hollanda Erasmus Tıp Fakültesi'nde Epidemiyoloji doktorasını bitirmdi. Halen İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalında psikiyatrist olarak çalışıyor.

Devamını Göster

Dr., 2011’de Galatasaray Lisesi'nden, 2017’de Koç Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden mezun oldu. İstanbul Tıp Fakültesi Psikiyatri Ana Bilim Dalında uzmanlık eğitimine devam ediyor.

Sayfa Başına Git