Ara Ana Sayfa
bianet-Bağımsız İletişim Ağı
Menü GösterMenü Gizle
Yayın Tarihi: 9 Ağustos 2023 16:05
 ~ Son Güncelleme: 9 Ağustos 2023 18:23
5 dk Okuma

HAK ÖRGÜTLERİYLE BULUŞMALAR/5 - LAMBDAİSTANBUL

"LGBTİ+'ya yönelik saldırılarda hareketimiz yalnız bırakıldı"

Lambdaİstanbul, IPS İletişim Vakfı/bianet’i ziyaret etti. Gönüllüler Turgay Bayındır ve Öner Ceylan, seçim süreci ve sonrasındaki aile odaklı nefret söylemini, kendilerine gelen başvuruları ve devam eden etkinliklerini anlattı.
"LGBTİ+'ya yönelik saldırılarda hareketimiz yalnız bırakıldı"
Cumhuriyet gazetesinde kültür-sanat muhabirliği, haber merkezi ve yazı işlerinde editörlük yaptı. Kurum içi iletişim ve sektör dergilerinde çalıştı. Sözlü tarih belgesellerinin yapım aşamalarında görev aldı....

Cumhuriyet gazetesinde kültür-sanat muhabirliği, haber merkezi ve yazı işlerinde editörlük yaptı. Kurum içi iletişim ve sektör dergilerinde çalıştı. Sözlü tarih belgesellerinin yapım aşamalarında görev aldı. Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü mezunu. 2019'dan bu yana bianet editörü.

Devamını Göster
Maltepe Üniversitesi Gazetecilik bölümü 2022 mezunu. Aynı üniversitede, çift anadal programı ile Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler bölümü okudu. Atölye BİA 5-9 Ekim 2022 "Temel...

Maltepe Üniversitesi Gazetecilik bölümü 2022 mezunu. Aynı üniversitede, çift anadal programı ile Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler bölümü okudu. Atölye BİA 5-9 Ekim 2022 "Temel Gazetecilik Atölyesi" katılımcısı. Mayıs 2023 bianet stajyeri. Ağustos 2023'ten bu yana bianet muhabiri.

Devamını Göster
ilgili haberler
Sayfa Başına Git