Ara Ana Sayfa
bianet-Bağımsız İletişim Ağı
Menü GösterMenü Gizle
Yayın Tarihi: 25 Şubat 2023 00:00
 ~ Son Güncelleme: 25 Şubat 2023 00:01
4 dk Okuma

Ölümün ortasındaki bürokratik gülüşü yazın!

Anaların enkazdan kurtardıkları çocuklarını tarikatlardan, cemaatlerden koruyabilmek adına çadırlarda sabahlara kadar nöbet tuttuklarını yazın.
Ölümün ortasındaki bürokratik gülüşü yazın!
Anadolu Üniversitesi İletişim Fakültesi, Basın ve Yayın Bölümü’nden mezun oldu. Birkaç yıl aradan sonra Basın ve Yayın Anabilim Dalı’nda yüksek lisans eğitimine başladı. Üniversite yıllarında...

Anadolu Üniversitesi İletişim Fakültesi, Basın ve Yayın Bölümü’nden mezun oldu. Birkaç yıl aradan sonra Basın ve Yayın Anabilim Dalı’nda yüksek lisans eğitimine başladı. Üniversite yıllarında Cumhuriyet gazetesi ve Es TV’de stajyer editör ve muhabir olarak çalıştı. Mezuniyet sonrasında Almanya’da önce yazılı basında editör ve muhabir olarak görev yaptı. Sonra Artı TV Köln merkezinde muhabir, editör ve haber seslendirmeni olarak çalıştı. Türkiye’ye döndükten sonra bir müddet Artı Tv İstanbul merkezinde muhabir olarak çalıştı. Ancak yaşadığı bir sağlık sorunu nedeniyle, kendi çalışma saatlerini ve koşullarını kendi imkanlarına göre ayarlayabilecek şekilde freelance çalışma kararı aldı.  

Şimdilerde herhangi bir kuruma bağlı olmadan, bağımsız bir gazeteci olarak çeşitli platformlarda yazılı haber, video-haber, belgesel ve podcast gibi farklı alanlarda içerikler üretiyor. İçeriklerini yesimozdemir.net web sitesinde bir araya getiriyor.

Kadın ve çocuk temaları ağırlıklı olarak hikâyeler yazıyor, hikayelerini kitaplaştırmayı hedefliyor.  

Devamını Göster
Sayfa Başına Git