Search Homepage
bianet-Bağımsız İletişim Ağı
Show menuHide menu
Date published: 2 September 2020 11:08
 ~ Modified On: 17 October 2020 23:00
5 min Read

OPEN LETTER TO FAHRETTİN KOCA

Mr. Minister, doctors are dying!

Mr. Minister, you left all health workers aggrieved, alone, desperate... Mr. Minister, please say how many health workers are ill! Knowing this will enable us to see the problems in primary protection and prevent us from becoming ill and die anymore.
Mr. Minister, doctors are dying!
Ankara Tıp 1986 mezunu, Göğüs Hastalıkları Uzmanı, İş ve Meslek Hastalıkları Uzmanı, emekli eğretim üyesi. Akademik dosyasında bulunan 300'den fazla bilimsel makale-bildiri-kitap bölümü vb bilimsel...

Ankara Tıp 1986 mezunu, Göğüs Hastalıkları Uzmanı, İş ve Meslek Hastalıkları Uzmanı, emekli eğretim üyesi. Akademik dosyasında bulunan 300'den fazla bilimsel makale-bildiri-kitap bölümü vb bilimsel yayınlarının çoğu iş ve meslek hastalıkları ile ilgilidir. Ankara Tabip Odası-TTB, Türk Toraks Derneği, İMUD, TÜSAD, iYHD, ERS, ICOH vb birçok bilimsel oluşum ve derneğin üyesi olarak meslek hastalıkları konusunda farkındanlık oluşturulması çabalarını hala devam ettiriyor. Mesleki Solunum Hastalıkları ve Sigaradan Nasıl Kurtuldum isminde iki kitabı var.

show more
related news
Back to Top