Search Homepage
bianet-Bağımsız İletişim Ağı
Show menuHide menu
Date published: 19 May 2020 10:46
 ~ Modified On: 19 May 2020 13:20
5 min Read

PENNED BY EMİNE UŞAKLIGİL

In Spite of Everything

The well-known and not well-known alike, the right to a fair trial is a fundamental right for all prisoners, whose exact number we cannot know. Everyone who lives in this country has to defend this right.
In Spite of Everything
Emine Uşaklıgil Fransa'nın Vichy kentinde doğdu. Paris Institut des Sciences Politiques mezunu. Ayrıntılı Haber, Cumhuriyet, YeniYüzyıl, NTVMSNBC Internet sitesinde gazetecilik, Cumhuriyet ve IBS Danışmanlık şirketinde...

Emine Uşaklıgil Fransa'nın Vichy kentinde doğdu. Paris Institut des Sciences Politiques mezunu. Ayrıntılı Haber, Cumhuriyet, YeniYüzyıl, NTVMSNBC Internet sitesinde gazetecilik, Cumhuriyet ve IBS Danışmanlık şirketinde yöneticilik yaptı. Onat Kutlar ile İstanbul Film Ajansı ve Mediamiks kurumlarında sinema prodüktörlüğü, bir dönem internet üzerinden yayınlanan AB mektubu aracılıyla internet gazeteciliği, Alkazar sinemasında işletmecilik, simültane çevirmencilik, Ege'de zeytincilik ve 2011'de yayınlanan Benim Cumhuriyet'im, 2014'de yayınlanan Bir Şehir'i Yok Etmek ve 2018'de yayınlanan Şimdilik Bu Kadar'la yazarlık gibi muhtelif meslekler icra etmiştir.

show more
related news
Back to Top