Ara Ana Sayfa
bianet-Bağımsız İletişim Ağı
Menü GösterMenü Gizle
Yayın Tarihi: 19 Mayıs 2020 00:00
 ~ Son Güncelleme: 19 Mayıs 2020 13:43
3 dk Okuma

EMİNE UŞAKLIGİL YAZDI

Her Şeye Rağmen

Ünlüsü ile ünsüzü gerçek sayılarını bilemediğimiz tüm tutsakların adil yargılanması temel bir haktır. Bu ülkede yaşayan herkes bu hakkı savunmak zorundadır.
Her Şeye Rağmen
Emine Uşaklıgil Fransa'nın Vichy kentinde doğdu. Paris Institut des Sciences Politiques mezunu. Ayrıntılı Haber, Cumhuriyet, YeniYüzyıl, NTVMSNBC Internet sitesinde gazetecilik, Cumhuriyet ve IBS Danışmanlık şirketinde...

Emine Uşaklıgil Fransa'nın Vichy kentinde doğdu. Paris Institut des Sciences Politiques mezunu. Ayrıntılı Haber, Cumhuriyet, YeniYüzyıl, NTVMSNBC Internet sitesinde gazetecilik, Cumhuriyet ve IBS Danışmanlık şirketinde yöneticilik yaptı. Onat Kutlar ile İstanbul Film Ajansı ve Mediamiks kurumlarında sinema prodüktörlüğü, bir dönem internet üzerinden yayınlanan AB mektubu aracılıyla internet gazeteciliği, Alkazar sinemasında işletmecilik, simültane çevirmencilik, Ege'de zeytincilik ve 2011'de yayınlanan Benim Cumhuriyet'im, 2014'de yayınlanan Bir Şehir'i Yok Etmek ve 2018'de yayınlanan Şimdilik Bu Kadar'la yazarlık gibi muhtelif meslekler icra etmiştir.

Devamını Göster
ilgili haberler
Sayfa Başına Git