Ara Ana Sayfa
bianet-Bağımsız İletişim Ağı
Menü GösterMenü Gizle
Yayın Tarihi: 9 Kasım 2019 00:00
 ~ Son Güncelleme: 9 Kasım 2019 01:22
3 dk Okuma

TÜRKÜLER ERDOST'TAN

Bu, Babası Taşlar Ardında Bırakılan Bir Kız Çocuğunun Seslenişidir

Yayıncı İlhan Erdost'un Mamak Askeri Cezaevi'nde dövülerek öldürülüşünün 39. yıldönümünde kızı Türküler Erdost'un babasının mezarı başında okuduğu metni paylaşıyoruz.
Bu, Babası Taşlar Ardında Bırakılan Bir Kız Çocuğunun Seslenişidir
 Uzman psikolog. Ortadoğu Teknik Üniversitesi Psikoloji Bölümü mezunu. Lisans eğitiminin ardından aynı üniversitede Sosyal Psikoloji yüksek lisansını tamamladı. Dünya Sağlık Örgütü ve Hacettepe Üniversitesi Halk Sağlığı...

 Uzman psikolog.

Ortadoğu Teknik Üniversitesi Psikoloji Bölümü mezunu. Lisans eğitiminin ardından aynı üniversitede Sosyal Psikoloji yüksek lisansını tamamladı. Dünya Sağlık Örgütü ve Hacettepe Üniversitesi Halk Sağlığı Anabilim Dalı DSÖ Üreme Sağlığı İşbirliği Merkezi’nde, bir yerel yönetime ait sığınmaevinde ve Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’nın taşra ve merkez teşkilatlarında kadın sağlığı, kadına yönelik şiddet, korunmaya muhtaç çocuklara yönelik çalışmalarda görev aldı. 2016’dan bu yana Hacettepe Üniversitesi Kadın Sorunları Uygulama ve Araştırma Merkezi (HÜKSAM)’da Uzman Psikolog olarak çalışıyor. Hacettepe Üniversitesi Sosyal Hizmet Anabilim Dalı’nda doktora programına ediyor.

Devamını Göster
ilgili haberler
Sayfa Başına Git