Ara Ana Sayfa
bianet-Bağımsız İletişim Ağı
Menü GösterMenü Gizle
Yayın Tarihi: 13 Nisan 2019 00:00
 ~ Son Güncelleme: 13 Nisan 2019 00:00
7 dk Okuma

Açlık Grevleri ve Sağlık Emekçilerinin Sorumluluğu

Sonuçları tıbbi boyut kazanan açlık grevleri, hangi koşullarda ve hangi taleplerle yapıldığından bağımsız olarak tıbbi ve etik boyutlarıyla sağlık emekçilerinin gündeminde yer alır. Ancak açlık grevcisi hasta değildir.
Açlık Grevleri ve Sağlık Emekçilerinin Sorumluluğu
Hekim. 2004 Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi mezunu. İç Hastalıkları ve Tıbbi Onkoloji Uzmanı. Halen TTB Merkez Konseyi Üyesi. Toplum ve Hekim Dergisi Yayın Kurulu Üyesi....

Hekim. 2004 Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi mezunu. İç Hastalıkları ve Tıbbi Onkoloji Uzmanı. Halen TTB Merkez Konseyi Üyesi. Toplum ve Hekim Dergisi Yayın Kurulu Üyesi.

Devamını Göster
Hekim. Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Mezunu. Tıp Tarihi ve Etik Uzmanı. Bir dönem Urfa SES YK Üyeliği, iki dönem de Ankara Tabip Odası YK...

Hekim. Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Mezunu. Tıp Tarihi ve Etik Uzmanı. Bir dönem Urfa SES YK Üyeliği, iki dönem de Ankara Tabip Odası YK Üyeliği yaptı. TİHV gönüllü hekimliğini yapıyor. Halen Türk Tabipleri Birliği İnsan Hakları Kolu ve Kamu Emekçileri Sendikaları Konfederasyonu Merkez Disiplin Kurulu üyesi olarak çalışmakta.

Devamını Göster
ilgili haberler
Sayfa Başına Git