Search Homepage
bianet-Bağımsız İletişim Ağı
Show menuHide menu
Date published: 29 August 2019 10:14
 ~ Modified On: 29 August 2019 10:24
3 min Read

At Least Nine Women Killed 'Under Protection' in Seven Months

According to the data of the İstanbul Bar Association, protection orders were issued for at least 1840 women in nine months against male violence. According to the bianet Male Violence Monitoring Reports, nine women in seven months while killed while under protection. "Law No. 6284 should be fully implemented," says lawyer Moralıoğlu.
At Least Nine Women Killed 'Under Protection' in Seven Months
bianet kadın ve LGBTİ+ haberleri editörü (Ekim 2018). bianet stajyerlerinden (2000-2001). Cumhuriyet, BirGün, DİHA, Jinha, Jin News için çalıştı. İMC TV’de muhabirlik yaptı. Sivil Sayfalar,...

bianet kadın ve LGBTİ+ haberleri editörü (Ekim 2018). bianet stajyerlerinden (2000-2001). Cumhuriyet, BirGün, DİHA, Jinha, Jin News için çalıştı. İMC TV’de muhabirlik yaptı. Sivil Sayfalar, Yeşil Gazete, Journo ve sektör dergileri için yazılar yazdı, haberleri yayınlandı. Hemşin kültür dergisi GOR’un kurucu yazarlarından. Yeşilden Maviye Karadenizden Kadın Portreleri, Sırtında Sepeti, Medya ve Yalanlar isimli kitaplara katkı sundu. 2011 Musa Anter Gazetecilik ödülü sahibi. Türkiye Gazeteciler Sendikası Kadın ve LGBTİ+ Komisyonu kurucu üyelerinden. İstanbul Üniversitesi Avrupa Birliği ve Bilgi Üniversitesi Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezun. Ekim 2018’den bu yana bianet’te çalışıyor.

show more
related news
Back to Top