Ara Ana Sayfa
bianet-Bağımsız İletişim Ağı
Menü GösterMenü Gizle
Yayın Tarihi: 19 Şubat 2019 16:07
 ~ Son Güncelleme: 19 Şubat 2019 16:18
3 dk Okuma

HAKAN AYTAÇ YAZDI

“Demir” Ağlarla Ördük Medyayı Dört Baştan

Kanal D Ana Haber Bülteni'nde Demirören Haber Ajansı'nın üreticilerle yaptığı röportajlardan bir haber sundu. Habere bakılırsa üretici tanzim satışlarda sebzenin ucuz satılmasından memnundu. Ancak üreticilerin konuşmaları kesilmişti.
“Demir” Ağlarla Ördük Medyayı Dört Baştan
İstanbul Ticaret Üniversitesi’nde Bankacılık ve Finans eğitimi gördü, Marmara Üniversitesi’nde yüksek lisans yaptı. Atilla İlhan Kültür Merkezi Yaratıcı Yazarlık Yöntemleri üzerine eğitim aldı, çeşitli gazete,...

İstanbul Ticaret Üniversitesi’nde Bankacılık ve Finans eğitimi gördü, Marmara Üniversitesi’nde yüksek lisans yaptı. Atilla İlhan Kültür Merkezi Yaratıcı Yazarlık Yöntemleri üzerine eğitim aldı, çeşitli gazete, dergi ve internet sitelerinde yazılar yazdı, editörlük yaptı. Levent Kırca’nın Olacak O Kadar programının skeç yazarlığı kadrosunda yer aldıktan sonra Kavaklıderem Derneği’nin düzenlediği yazı yarışmasında “Kentsel dönüşüm kitlesel çöküm mü?” başlıklı yazı ile ikincilik ödülü aldı. 2018 yılında yayımlanan "Tılsım: İstanbul" isimli bir romanı var. Halen çeşitli dergilerde kısa öyküleri ve yazıları yayımlanıyor.

Devamını Göster
ilgili haberler
Sayfa Başına Git