Ara Ana Sayfa
bianet-Bağımsız İletişim Ağı
Menü GösterMenü Gizle
Yayın Tarihi: 2 Nisan 2016 00:00
 ~ Son Güncelleme: 2 Nisan 2016 00:00
4 dk Okuma

TUTUKLU AKADEMİSYEN MUZAFFER KAYA YAZDI

Bir Akademisyenin Tutukluluk İzlenimleri

Ziyaretçilerimiz aracılığıyla cezaevindeki gündelik hayatımıza dair o kadar çok soru geliyor ki, en iyisi toplu cevap mahiyetinde bir yazı kaleme alayım dedim. Hem belki eğlenceli de olur. Elimden geldiğince detaylı anlatmaya çalışacağım.
Bir Akademisyenin Tutukluluk İzlenimleri
Boğaziçi Üniversitesi mezunu Yrd. Doç. Dr. Muzaffer Kaya, Boğaziçi Üniversitesi Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi Enstitüsü'nde doktora eğitimini tamamladı. Nişantaşı Üniversitesi Sosyal Hizmetler Bölümünde öğretim üyesiydi. "Bu...

Boğaziçi Üniversitesi mezunu Yrd. Doç. Dr. Muzaffer Kaya, Boğaziçi Üniversitesi Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi Enstitüsü'nde doktora eğitimini tamamladı.

Nişantaşı Üniversitesi Sosyal Hizmetler Bölümünde öğretim üyesiydi. "Bu Suça Ortak Olmayacağız" bildirisine imza vermesi nedeniyle beş akademisyenle birlikte sözleşmesi feshedildi.

Bildiriye imza verdiği için 15 Mart'ta Yrd. Doç. Dr. Esra Mungan ve Doç. Dr. Kıvanç Ersoy ile birlikte çıkarıldıkları mahkemece "terör örgütü propagandası yapmak" suçlamasıyla tutuklandı. Metris Cezaevi’nden 23 Mart’ta Silivri Cezaevi’ne nakledildi.

Devamını Göster
ilgili haberler
Sayfa Başına Git