Ara Ana Sayfa
bianet-Bağımsız İletişim Ağı
Menü GösterMenü Gizle
Yayın Tarihi: 5 Ekim 2024 00:00
 ~ Son Güncelleme: 5 Ekim 2024 01:03
4 dk Okuma

Yerel yönetimlerde karar süreci en etkili olanı seçmektir

Yönetimlerde katılım dediğimizde, akla gelen ilk şey halkın kendi kendisini yönetmesi anlaşılmaktadır. Yönetimlerde katılımı sağladığımızda şu sonuç ortaya çıkmaktadır: Yerel yönetim halkın yönetimidir.
Görseli Büyüt
Fotoğrafta, ünlü bir cadde üzerinde ilerleyen kırmızı nostaljik bir tramvay ve onun çevresinde kalabalık bir insan topluluğu görülüyor. İnsanlar cadde boyunca yoğun bir şekilde yürürken, arka planda yükselen binalar ve sokak lambaları dikkat çekiyor. Cadde üzerindeki tramvay, "Taksim-Tünel" hattında ilerleyen klasik bir İstiklal Caddesi tramvayı gibi görünüyor. Tramvayın üzerindeki elektrik telleri ve bayraklarla süslenmiş sokaklar, hareketli bir şehir yaşamını simgeliyor.  Kalabalık, caddenin tamamını doldurmuş durumda, bu da insanların cadde üzerinde yoğun bir akış içinde olduklarını gösteriyor. Gün batımına yakın bir zamanda çekilmiş gibi görünen fotoğrafta, ışıklar hafif loş ve sıcak tonlarda, bu da atmosferi daha etkileyici kılıyor. Fotoğraf, şehir hayatının dinamik ve yoğun temposunu başarılı bir şekilde yansıtıyor.
Fotoğraf: canva
Halkların Demokratik Partisi (HDP) Üyesi. Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Teftiş Kurulu Başkanlığı, Genel Sekreter Yardımcılığı ve Mardin Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreterliği görevlerinde bulundu. 2019 yılında Mardin Büyükşehir Belediyesi’ne...

Halkların Demokratik Partisi (HDP) Üyesi. Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Teftiş Kurulu Başkanlığı, Genel Sekreter Yardımcılığı ve Mardin Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreterliği görevlerinde bulundu. 2019 yılında Mardin Büyükşehir Belediyesi’ne kayyım atandığında açığa alındı. Emekli oldu. “Yasalardan Arındırılmış Kayyum Belediyeleri” kitabının yazarı. 1964 Diyarbakır doğumlu.

Devamını Göster
Hak odaklı, çok sesli, bağımsız gazeteciliği güçlendirmek için bianet desteğinizi bekliyor.
Google ile Katkıda Bulunun
Sayfa Başına Git