Ara Ana Sayfa
bianet-Bağımsız İletişim Ağı
Menü GösterMenü Gizle
Yayın Tarihi: 19 Eylül 2024 11:08
 ~ Son Güncelleme: 19 Eylül 2024 11:14
7 dk Okuma

Yaşlanırken

Geleceğe dair beklentimin odak noktasını nasıl bir yaşlı olmak istediğimden ziyade nasıl bir yaşlı “olmamak” istediğim oluşturuyor.
Görseli Büyüt
Bu fotoğrafta, yaşlı bir çift el ele tutuşmuş bir şekilde yürüyüş yapıyor. İkisi de arka plandan görülüyor ve rahat kıyafetler giymişler. Kadın beyaz bir tişört, mavi bir şapka ve bol bir pantolon giymekte, sırtında bir askı çantası var. Erkek ise kareli mavi-yeşil bir gömlek ve kot pantolon giymekte. Her ikisi de yürüyüş ayakkabıları giymiş. Çift, ağaçlarla çevrili, hafif gölgelik bir yolda ilerlerken doğanın tadını çıkarıyor gibi görünüyor. Atmosfer sakin ve huzurlu.
Fotoğraf: Canva
Liseyi İzmir'de Bornova Anadolu Lisesi'nde, üniversiteyi İstanbul'da İşletme Fakültesi'nde, master ve doktorayı da Ankara'da İletişim Fakültesi'nde tamamladı. Çocukken babası ticaretle uğraştığı için büyüyünce devlette çalışmayı...

Liseyi İzmir'de Bornova Anadolu Lisesi'nde, üniversiteyi İstanbul'da İşletme Fakültesi'nde, master ve doktorayı da Ankara'da İletişim Fakültesi'nde tamamladı. Çocukken babası ticaretle uğraştığı için büyüyünce devlette çalışmayı tercih etti. Devlet memuru olmayı hep çok sevdi. Diplomatik görev nedeniyle uzun yıllar Tokyo'da ve Roma'da yaşadı. Türkiye'de olduğu yıllarda her fırsatta gezdi, tozdu, güldü ve okudu. Devlette işler değişince, masaya yeni oturanlara da iyice sinir olunca 2021'de Kültür ve Turizm Bakanlığı'ndan emekli oldu. Ustalık eseri olarak tanımladığı Genco adında bir oğlu var. Kendisini en çok "anne, kitapsever, feminist, sinefil, flanör ve taşkın bir şekilde mutlu" olarak tanımlamayı seviyor. 

Devamını Göster
Hak odaklı, çok sesli, bağımsız gazeteciliği güçlendirmek için bianet desteğinizi bekliyor.
Google ile Katkıda Bulunun
Sayfa Başına Git