Ara Ana Sayfa
bianet-Bağımsız İletişim Ağı
Menü GösterMenü Gizle
Yayın Tarihi: 15 Eylül 2024 00:04
 ~ Son Güncelleme: 15 Eylül 2024 00:04
6 dk Okuma

Ve karşınızda Loui!

Derken koca bir neşe patlaması ve Loui kasket şapkasının önünü bir çocuk gibi yana çevirip “ünlü olacağım” diye zıplamaya başlıyor. Çok uzatmıyor çünkü bunu bir beklentiden çok, tatlılık olsun diye yaptığı belli.
Görseli Büyüt
Görselde bir illüstrasyon yer alıyor. Bu illüstrasyonda, bir sihirbaz siyah bir ceket giyiyor ve önündeki şapkadan bir tavşan çıkarıyor. Tavşan şapkanın içinden yarı çıkmış bir şekilde görünüyor. Sağda sihirbaz, ciddi bir şekilde tavşana bakarken, sol tarafta mutlu bir çocuk bu sihirbazlık numarasını izliyor. Üst kısımda bir beyaz güvercin uçuyor, ki bu da klasik sihirbaz gösterilerinin bir başka simgesi olarak bilinir. Arka plan, canlı bir turuncu veya kırmızı tonunda, sahneyi dramatik bir şekilde öne çıkarıyor.  Bu illüstrasyon, sihirbazlık ve illüzyon sanatını simgeleyen bir sahneyi resmediyor.
Sihirbaz David Devant’ın gösterilerini temsilen bir illüstrasyon
Yazar, yönetmen ve mutfak kültürü araştırmacısı. Güzel Sanatlar Fakültesi, Sinema mezunu. Zeytin, Amina, Dileğim Barış Olsun ve Modanın 100 Yılı isimli belgesel filmlerin yönetmeni. “Sweet...

Yazar, yönetmen ve mutfak kültürü araştırmacısı. Güzel Sanatlar Fakültesi, Sinema mezunu. Zeytin, Amina, Dileğim Barış Olsun ve Modanın 100 Yılı isimli belgesel filmlerin yönetmeni. “Sweet & Sour” isimli yeni belgesel projesi üzerine çalışıyor. Akdeniz mutfak kültürü ve yemenin-mutfağın felsefesi üzerine yaptığı araştırmaları hikâyeleştiriyor.  Mutfağın yanı sıra yazılarında ve filmlerinde insan hakları, göç, kültür & sanat ve aidiyet gibi konuları odağına alıyor.

Devamını Göster
Hak odaklı, çok sesli, bağımsız gazeteciliği güçlendirmek için bianet desteğinizi bekliyor.
Google ile Katkıda Bulunun
Sayfa Başına Git