Ara Ana Sayfa
bianet-Bağımsız İletişim Ağı
Menü GösterMenü Gizle
Yayın Tarihi: 6 Temmuz 2024 00:00
 ~ Son Güncelleme: 6 Temmuz 2024 04:14
6 dk Okuma

Söz uçar ayrımcılık kalır

Dün rahatça alışveriş yaptığın siteden bugün alışveriş yapamıyorsundur ama ilgili firmanın sitesinde kapsayıcılığa ve erişilebilirliğe yönelik hassasiyete dair ustaca yazılmış tümceleri okuyabilirsin. Çünkü her platforma çoğunluğun erişimi temel hak, ‘anormal’ kabul edilenlerinki özel gereksinimdir.
Görseli Büyüt
Söz uçar ayrımcılık kalır
Fotoğraf: right-hear.com
Engelsiz Erişim Grubu’nun Ankara temsilciliğini yapmıştır. Müzikle yakından ilgilenmektedir. Bir dönem Grup Tepetaklak’ta bağlamacı olarak görev aldı. Farklı grup ve sanatçıların çalışmalarına bağlama, gitar, ney,...

Engelsiz Erişim Grubu’nun Ankara temsilciliğini yapmıştır. Müzikle yakından ilgilenmektedir. Bir dönem Grup Tepetaklak’ta bağlamacı olarak görev aldı. Farklı grup ve sanatçıların çalışmalarına bağlama, gitar, ney, flüt gibi enstrümanlarla katkı sundu. Müzikal çalışmalarına Grup Devinim’de devam etmektedir. Edebiyatla, sanat sepet işleriyle haşır neşir olmak ve tembellik hakkını sonuna kadar kullanmak en büyük keyiflerindendir. Halen Engelsiz Erişim Derneği ve değişik platformlarda faaliyetlerine devam etmektedir.

Devamını Göster
Sayfa Başına Git