Ara Ana Sayfa
bianet-Bağımsız İletişim Ağı
Menü GösterMenü Gizle
Yayın Tarihi: 21 Eylül 2024 00:00
 ~ Son Güncelleme: 21 Eylül 2024 00:00
8 dk Okuma

HAYATIMDA İZ BIRAKANLAR - 4

“Söz Konusu Vatansa Bilim Teferruattır!*"

Durup kalıyorum, anlam veremiyorum, hepimiz sosyalist, herkesin, kimlik ve aidiyetin bütün farklılıkları ile bir arada eşit ve özgür yaşayacağı bir ülke için bu kavgaya girmedik mi?
Görseli Büyüt
Bu fotoğrafta, İsmail Beşikçi, bir kütüphanede kitap raflarının arasında poz veriyor. Kısa beyaz saçları ve yüzündeki kırışıklıklarla dikkat çeken yaşlı bir erkek, yüzünde sıcak ve samimi bir tebessümle kameraya bakıyor. Üzerinde beyaz bir ceket ve koyu renkli bir kazak bulunuyor. Arka planda, bulanık bir şekilde sıralanmış kitap rafları yer alıyor. Ortam, kütüphanenin dingin ve huzurlu atmosferini yansıtıyor. Işıklandırma hafif yumuşak ve sıcak bir tonla verilmiş, bu da Beşikçi’nin bilge ve düşünceli duruşunu vurguluyor.
Fotoğraf: kiraathane.com.tr
Sosyal bilimci, yazar, aktivist. Çalışma alanları toplumsal barış, şiddet, militarizm, toplumsal cinsiyet ve vicdani ret. En son Gitmek adlı romanı yayınlandı. Şimdi École des hautes...

Sosyal bilimci, yazar, aktivist. Çalışma alanları toplumsal barış, şiddet, militarizm, toplumsal cinsiyet ve vicdani ret. En son Gitmek adlı romanı yayınlandı. Şimdi École des hautes études en sciences sociales (EHEES) – Paris’de tezini tamamlamaya çalışırken bir yandan da Dönmek romanı üzerine çalışıyor.

Devamını Göster
Hak odaklı, çok sesli, bağımsız gazeteciliği güçlendirmek için bianet desteğinizi bekliyor.
Google ile Katkıda Bulunun
Sayfa Başına Git