Ara Ana Sayfa
bianet-Bağımsız İletişim Ağı
Menü GösterMenü Gizle
Yayın Tarihi: 10 Ağustos 2024 00:00
 ~ Son Güncelleme: 12 Ağustos 2024 13:04
2 dk Okuma

Nereye kadar...

Bir on yıl öncesinin kazanımlarının bile gerisine düştüğümüzü düşünüyorum. Bu sadece engellilik alanında değil, bunu hepimiz yaşayarak görüyoruz. O nedenle kendi bulunduğumuz alandan da ses çıkarmamız gerekiyor artık. Yoksa bir dakikalık iç çekişler arasında kaybolup gideceğiz.
Görseli Büyüt
Görselde, siyah bir arka plan üzerinde beyaz tebeşirle çizilmiş iki sembol bulunuyor. Sol tarafta ayakta duran bir insan figürü yer alıyor, sağ tarafta ise tekerlekli sandalyede oturan bir insan figürü bulunuyor. İki figür, ortasında bir destek noktasının bulunduğu yatay bir denge tahtası üzerinde yer alıyor. Görsel, fiziksel engelli bireylerin ve engelli olmayan bireylerin eşitliğini sembolize ediyor. Denge tahtası, her iki figürün de eşit ağırlıkta olduğunu ve eşit muamele görmeleri gerektiğini vurguluyor.
*Görsel: Sosyal medya
Engelsiz Erişim Grubu’nun Ankara temsilciliğini yapmıştır. Müzikle yakından ilgilenmektedir. Bir dönem Grup Tepetaklak’ta bağlamacı olarak görev aldı. Farklı grup ve sanatçıların çalışmalarına bağlama, gitar, ney,...

Engelsiz Erişim Grubu’nun Ankara temsilciliğini yapmıştır. Müzikle yakından ilgilenmektedir. Bir dönem Grup Tepetaklak’ta bağlamacı olarak görev aldı. Farklı grup ve sanatçıların çalışmalarına bağlama, gitar, ney, flüt gibi enstrümanlarla katkı sundu. Müzikal çalışmalarına Grup Devinim’de devam etmektedir. Edebiyatla, sanat sepet işleriyle haşır neşir olmak ve tembellik hakkını sonuna kadar kullanmak en büyük keyiflerindendir. Halen Engelsiz Erişim Derneği ve değişik platformlarda faaliyetlerine devam etmektedir.

Devamını Göster
Hak odaklı, çok sesli, bağımsız gazeteciliği güçlendirmek için bianet desteğinizi bekliyor.
Google ile Katkıda Bulunun
Sayfa Başına Git