Ara Ana Sayfa
bianet-Bağımsız İletişim Ağı
Menü GösterMenü Gizle
Yayın Tarihi: 29 Ekim 2022 00:00
 ~ Son Güncelleme: 29 Ekim 2022 10:03
6 dk Okuma

Müzik emeğinin özlük hakkı var mı?

Onur Şener’in öldürülmesinde katilleri kadar hepimiz suçluyuz. Suçlu olduğumuzu o kadar iyi biliyoruz ki bazılarımız suç mahalini temizleme işine bile giriştik.
Müzik emeğinin özlük hakkı var mı?
Mimar Sinan Güzel Sanatlar Fakültesi Etnomüzikoloji ve Folklor Anabilim Dalı Yüksek Lisans Programı’nı tamamladı. Chiviyazıları Yayınevi tarafından 2010 yılında Gürcistan müzik kültürünü konu aldığı “Gürcüler”,...

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Fakültesi Etnomüzikoloji ve Folklor Anabilim Dalı Yüksek Lisans Programı’nı tamamladı. Chiviyazıları Yayınevi tarafından 2010 yılında Gürcistan müzik kültürünü konu aldığı “Gürcüler”, 2015 yılında 27 yaşında yaşamını yitiren müzisyenlerin biyografilerinden oluşan “27” isimli kitapları yayınlandı. Nokta, Andante, Aktüel, Akşam Gazetesi, Birikim, Volume, Sound, Kadıköy Life, Cumhuriyet Gazetesi, Plak Mecmuası, Kalemkahveklavye, Çatlak Zemin gibi yayınlarda yazıları yayınlandı. Halen Karşı Radyo “Çıkrık” ve Standart Fm “Standart Dışı” programlarını hazırlayıp sunuyor, farklı platformlarda yazılar yazıyor ve üçüncü kitabını yayına hazırlıyor. 

Devamını Göster
ilgili haberler
Sayfa Başına Git