Ara Ana Sayfa
bianet-Bağımsız İletişim Ağı
Menü GösterMenü Gizle
Yayın Tarihi: 21 Eylül 2024 00:00
 ~ Son Güncelleme: 21 Eylül 2024 00:00
3 dk Okuma

Medyada sürekli trajedi ve acı vurgusu

Agatha Christie romanı yaşamıyoruz. Çürümüş kokuşmuş bir düzenin içerisinde adaleti arıyoruz. ‘’Narin ne gördü?’’ diye sormak bizi magazin ve hak ihlali dışında bir kapıya götürmüyor.
Görseli Büyüt
Görselde bir mezar görüntüsü yer alıyor. Mezarın üzerinde ve çevresinde çiçekler ve çelenkler bulunuyor. En dikkat çeken detaylardan biri ise mezarın üzerine yerleştirilmiş büyük beyaz bir oyuncak ayı. Oyuncak ayının hemen yanında mor ve kırmızı yapay çiçeklerden oluşmuş çelenkler dikkat çekiyor. Çelenklerin üzerinde "NARİNİM" yazılı kurdeleler yer alıyor. Mezar taşının çevresi açık hava, ağaçlar ve yeşil alanlarla çevrili.
Haber Yeri
İstanbul
medya ve çocuk
Avukat. Önce Çocuklar ve Kadınlar Derneği Başkanı, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği ve Türkiye Halk Temsilcileri Meclis Üyesi 2003’te Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden mezun olduktan sonra İstanbul...

Avukat. Önce Çocuklar ve Kadınlar Derneği Başkanı, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği ve Türkiye Halk Temsilcileri Meclis Üyesi

2003’te Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden mezun olduktan sonra İstanbul Barosu’na bağlı olarak 6 yıl çalıştı. Van’da 9 yıl bağımsız avukatlık yaptı. Bölgede yaşanan çocuklara yönelik cinsel istismar, kadın ve LGBT+’ların yaşadıkları şiddet olaylarında mağdurların gönüllü avukatlığını üstlendi. Çalışmalarına ve avukatlığa Antalya’da devam ediyor.

2013’te Antalya Barosu’nun verdiği Uğur Mumcu Hukuk Ödülü’ne, 2019’da da Adana Barosu’nun verdiği Ülcaz Şahin Başarı Ödülü’ne layık görüldü.

Devamını Göster
Hak odaklı, çok sesli, bağımsız gazeteciliği güçlendirmek için bianet desteğinizi bekliyor.
Google ile Katkıda Bulunun
Sayfa Başına Git