Ara Ana Sayfa
bianet-Bağımsız İletişim Ağı
Menü GösterMenü Gizle
Yayın Tarihi: 15 Nisan 2021 00:00
 ~ Son Güncelleme: 15 Nisan 2021 00:00
7 dk Okuma

İTALYA'DAN TÜRKİYE MANZARASI

Koltuk krizi ve "diktatör"

Pek çok Avrupalının gözünde Erdoğan, yalnızca Ursula von der Leyen’i küçük düşürmekle kalmadı, aynı zamanda "Zaten onlar kadınlara böyle davranır" yargısının da hatırlanmasına sebep oldu. İtalyan Başbakanı Erdoğan'a "diktatör" dedi ama "işbirliğine" de devam.
Koltuk krizi ve "diktatör"
1992 İstanbul doğumlu. Hukuk eğitimini tamamladıktan sonra Sapienza Üniversitesi'nde sürdürülebilir kalkınma üzerine yüksek lisans eğitimi almak için 2016 yılında İtalya'ya taşındı. Eğitim hayatı devam ederken Sri...
1992 İstanbul doğumlu. Hukuk eğitimini tamamladıktan sonra Sapienza Üniversitesi'nde sürdürülebilir kalkınma üzerine yüksek lisans eğitimi almak için 2016 yılında İtalya'ya taşındı. Eğitim hayatı devam ederken Sri Lanka'da kadın hapishanelerinde ve ilkokullarda cinsiyet eşitliği üzerine çalıştı. Ardından Roma'da bulunan BM Dünya Gıda ve Tarım Örgütü'nde sürdürülebilir kalkınma üzerine çalışmalar yaptı. Şimdilerde serbest gazetecilik yapan Sadıker göç, tarım politikaları, AB siyaseti, cinsiyet eşitliği gibi konular üzerine yazıyor. 
 
Devamını Göster
Sayfa Başına Git