Ara Ana Sayfa
bianet-Bağımsız İletişim Ağı
Menü GösterMenü Gizle
Yayın Tarihi: 19 Şubat 2024 15:23
 ~ Son Güncelleme: 19 Şubat 2024 15:28
2 dk Okuma

Kent hafızası yok oluyor

Ankara Mimarlar Odası'nın düzenlediği “Kentimi Okuyorum” çocuk kitapları yarışmasında birincilik ödülü alan “Haydar Paşa’nın Evi” hafıza kültürüne giriş niteliğinde.
Görseli Büyüt
Kent hafızası yok oluyor
Mimarlık mesleğini sürdürüyor. 0-18 yaş arası çocukların zihinsel becerilerinin, edindikleri kelime hazinesine bağlı olduğu ve kendi çocuklarımızın geleceğinin, başka çocukların geleceğinden ayrı düşünülemeyeceği inancıyla 2020'de Nevzat...

Mimarlık mesleğini sürdürüyor. 0-18 yaş arası çocukların zihinsel becerilerinin, edindikleri kelime hazinesine bağlı olduğu ve kendi çocuklarımızın geleceğinin, başka çocukların geleceğinden ayrı düşünülemeyeceği inancıyla 2020'de Nevzat Süer Sezgin Yetişkinler İçin Çocuk ve Gençlik Edebiyatı Atölyesi’ni tamamladı. 2021 Mart ayı itibariyle Eksi 18 Edebiyat Topluluğu bünyesinde dijital olarak yayımlanan Kıpırtı Çocuk Dergisi yayın kurulu ve editör grubunda yer aldı. Toplumsal cinsiyet eşitliği temalı “Mor Masallar” ile çocuk ve kent temalı “Kentini Arayan Çocuklar” adlı derleme projeleri yayımlandı. Halen Kıpırtı Çocuk Dergisi’nde “Kentin Renkleri” köşesini hazırlıyor. Taze bir Yıldız Teknik Üniversitesi Şehir Planlama Doktora öğrencisi. 

Devamını Göster
Sayfa Başına Git