Ara Ana Sayfa
bianet-Bağımsız İletişim Ağı
Menü GösterMenü Gizle
Yayın Tarihi: 21 Eylül 2024 00:00
 ~ Son Güncelleme: 21 Eylül 2024 00:44
5 dk Okuma

Kapitalist erozyon: Çocuk psikolojik testleri,  kaygan vakalar, savruk tanılar

Tanılandığı için ötekileşen, etikete maruz kalan, hekimin tanısı “öyle” olduğu için varsayımdan uzaklaşamayarak “öz”ünü bulamayan binlerce çocuk olduğu gerçeğini yok mu sayacağız?
Görseli Büyüt
Görselde iki sevimli kedi, bir satranç tahtasının etrafında oturuyor. Kedilerden biri tahtanın solunda, diğeri ise sağında yer alıyor. Her iki kedi de satranç taşlarına odaklanmış gibi görünüyor, başlarını öne eğmişler. Satranç tahtasının arkasında bir satranç saati bulunuyor, bu da sanki kediler ciddi bir satranç oyunu oynuyormuş izlenimi veriyor. Görüntü, kedilerin zekasını ve oyun oynayan sevimli hallerini esprili bir şekilde yansıtıyor. Arka plan sade ve dikkat dağıtıcı öğelerden arınmış.
Haber Yeri
İstanbul
psikiyatri
Ege Üniversitesi Psikoloji bölümü mezunu. Psikoterapist. Özel eğitim gereksinimi olan çocuk ve ergenlerle çalıştı, ailelerine yönelik danışmanlık hizmeti sağladı. Dokuz Eylül Üniversitesi Aile Eğitimi ve Danışmanlığı...

Ege Üniversitesi Psikoloji bölümü mezunu. Psikoterapist. Özel eğitim gereksinimi olan çocuk ve ergenlerle çalıştı, ailelerine yönelik danışmanlık hizmeti sağladı. Dokuz Eylül Üniversitesi Aile Eğitimi ve Danışmanlığı master'ı tamamlayarak "uzman psikolog" unvanı aldı. Aktif olarak çocuk-ergen danışmanlığı ve oyun terapistliği yapmaya devam ediyor. Aynı zamanda ailelere de danışmanlık hizmeti veriyor. Çalışmalarını özel bir danışmanlık merkezine bağlı sürdürüyor. 

Devamını Göster
Hak odaklı, çok sesli, bağımsız gazeteciliği güçlendirmek için bianet desteğinizi bekliyor.
Google ile Katkıda Bulunun
Sayfa Başına Git