Ara Ana Sayfa
bianet-Bağımsız İletişim Ağı
Menü GösterMenü Gizle
Yayın Tarihi: 29 Ağustos 2024 00:00
 ~ Son Güncelleme: 29 Ağustos 2024 00:00
2 dk Okuma

BİA ÇOCUK KİTAPLIĞI

Hikâyenin Kalbi: Çocuklarla yetişkinler arasında bir güven meselesi…

Ömer Açık, Günışığı Kitaplığı’ndan çıkan 7. kitabı Hikâyenin Kalbi’nde yetişkinlerle çocuklar arasındaki derin uçuruma cesur bir bakış atıyor; bizi yetişkinliğin zayıf noktaları ve çocukluğun gücü ile yüzleştiriyor.
Görseli Büyüt
Bu görselde, Ömer Açık'ın "Hikâyenin Kalbi" adlı kitabının iki kapağı yer almakta. Kapağın tasarımında pastel tonlarda kırmızımsı bir renk kullanılmış. Kitabın kapağında, üzerinde "Hikâyenin Kalbi" ve "Ömer Açık" yazıları bulunan başlık kısmı mevcut.  Kapak illüstrasyonu, farklı yaş gruplarındaki insan figürlerini içeriyor; bir çocuk, bir genç, bir yetişkin ve bir yaşlı kadın gibi çeşitli karakterler, büyük kitapların üzerinde oturuyor, yürüyor veya bisiklete biniyor. Bu karakterler, bilgiyi ve hikâyeleri sembolize eden kitaplarla etkileşimde bulunuyorlar. Kitapların basamak gibi yerleştirilmesi, bilginin ve hikâyenin yükselici ve ilerletici bir unsur olduğunu ima ediyor.
Çocuk kitabı yazarı, içerik üreticisi. Uludağ Üniversitesi Endüstri Mühendisliği bölümü mezunu. 10 yıllık yazılım sektörü tecrübesinin ardından direksiyonu edebiyata kırıp çocuk hikâyeleri yazmaya ve kitap eleştirileri yazmaya...

Çocuk kitabı yazarı, içerik üreticisi. Uludağ Üniversitesi Endüstri Mühendisliği bölümü mezunu. 10 yıllık yazılım sektörü tecrübesinin ardından direksiyonu edebiyata kırıp çocuk hikâyeleri yazmaya ve kitap eleştirileri yazmaya başladı.

Devamını Göster
Hak odaklı, çok sesli, bağımsız gazeteciliği güçlendirmek için bianet desteğinizi bekliyor.
Google ile Katkıda Bulunun
Sayfa Başına Git