Ara Ana Sayfa
bianet-Bağımsız İletişim Ağı
Menü GösterMenü Gizle
Yayın Tarihi: 31 Ağustos 2024 00:00
 ~ Son Güncelleme: 31 Ağustos 2024 00:00
2 dk Okuma

BİANET’TE STAJYER OLMAK

Her gün yeni bir deneyim, her molada dostluk

Bu süreç, bana sadece gazetecilik becerileri kazandırmakla kalmadı, aynı zamanda insanlarla etkili iletişim kurmanın, empati geliştirmenin, sorumluluk almanın, farklı düşünebilmenin ve farklı düşünenlere saygılı olmanın önemini de öğretti.
Görseli Büyüt
Fotoğrafta, modern bir ofis ortamında oturan genç bir erkek görülüyor. Kısa saçlı, hafif sakallı ve rahat bir şekilde siyah bir tişört ile gri şort giymiş. Sağ kolunu masanın üzerine dayamış, sol kolunu ise dizinin üzerine koymuş. Arkasında beyaz panellerle ayrılmış diğer çalışma masaları ve bilgisayarlar bulunan birkaç erkek daha çalışıyor. Masanın üzerinde bir dizüstü bilgisayar açık durumda, yanında ise beyaz bir kupa ve birkaç kitap yer alıyor. Pencere kenarında, dışarıya bakan büyük pencerelerden gelen doğal ışık içeriye süzülüyor, bu da ortamı aydınlatıyor. Genel olarak, rahat ve profesyonel bir çalışma ortamı yansıtılıyor.

Ağustos 2024 bianet stajyeri. Kocaeli Üniversitesi Gazetecilik 4. sınıf öğrencisi. 2023 yılında Antakya Toplumcu Halk Gazetesi'nde stajyerlik yaptı.

Hak odaklı, çok sesli, bağımsız gazeteciliği güçlendirmek için bianet desteğinizi bekliyor.
Google ile Katkıda Bulunun
Sayfa Başına Git