Ara Ana Sayfa
bianet-Bağımsız İletişim Ağı
Menü GösterMenü Gizle
Yayın Tarihi: 30 Haziran 2019 00:00
 ~ Son Güncelleme: 30 Haziran 2019 00:10
6 dk Okuma

PROF. DR. NEDRET ÖZTOKAT KILIÇERİ'DEN

Ekrem İmamoğlu, Siyaset, Toplum ve Söylem

Ekrem İmamoğlu’nun siyasal iletisini toplumsal eşitsizlik, yoksulluk, işsizlik, göç, eğitim gibi toplumun tüm gruplarını ilgilendiren sorunlar üzerine kurmasının seçmenle buluşmasında önemli bir etmen olduğu açık.
 Ekrem İmamoğlu, Siyaset, Toplum ve Söylem
İstanbul Üniversitesi Fransız Dili ve Edebiyatı Bölümünde profesör olarak görev yapıyor. Fransız edebiyatı ve göstergebilim/dilbilim dersleri veriyor.  Ayrıca Sosyoloji, Tiyatro Eleştirisi, Sanat Eleştirisi programlarında lisans...

İstanbul Üniversitesi Fransız Dili ve Edebiyatı Bölümünde profesör olarak görev yapıyor. Fransız edebiyatı ve göstergebilim/dilbilim dersleri veriyor.  Ayrıca Sosyoloji, Tiyatro Eleştirisi, Sanat Eleştirisi programlarında lisans üstü düzeyde kent göstergebilimi, görsel göstergebilim dersleri verdi. 

Uluslararası Göstergebilim Federasyonu idari kurulunda görevli ve Fransız Göstergebilim Derneği üyesi.

"Tahsin Yücel’e Armağan" 2015 yılında Can Yayınları'ndan, "Maupassant’ın Fantastik Hikayelerinde Beden" 2021 yılında İstanbul Üniversitesi Yayınları'ndan, "Resimdeki Söz: Balkan Naci İslimyeli’nin Yapıtına Bir Bakış", 2024 Sanat Kritik Yayınları'ndan çıktı.

Devamını Göster
ilgili haberler
Sayfa Başına Git