Ara Ana Sayfa
bianet-Bağımsız İletişim Ağı
Menü GösterMenü Gizle
Yayın Tarihi: 5 Mart 2024 13:39
 ~ Son Güncelleme: 5 Mart 2024 13:45
2 dk Okuma

Duygudan düşünceye zıplayan Yastık Adam

Çocuklara, hayal gücümüzle neler başarabileceğimizi anlatabileceğimiz harika bir kitap “Yastık Adam.” Hele ki bu çocuklar bir yatağa, odaya, eve ya da hastaneye bağlı kalmak zorundaysa.
Görseli Büyüt
Duygudan düşünceye zıplayan Yastık Adam
Mimarlık mesleğini sürdürüyor. 0-18 yaş arası çocukların zihinsel becerilerinin, edindikleri kelime hazinesine bağlı olduğu ve kendi çocuklarımızın geleceğinin, başka çocukların geleceğinden ayrı düşünülemeyeceği inancıyla 2020'de Nevzat...

Mimarlık mesleğini sürdürüyor. 0-18 yaş arası çocukların zihinsel becerilerinin, edindikleri kelime hazinesine bağlı olduğu ve kendi çocuklarımızın geleceğinin, başka çocukların geleceğinden ayrı düşünülemeyeceği inancıyla 2020'de Nevzat Süer Sezgin Yetişkinler İçin Çocuk ve Gençlik Edebiyatı Atölyesi’ni tamamladı. 2021 Mart ayı itibariyle Eksi 18 Edebiyat Topluluğu bünyesinde dijital olarak yayımlanan Kıpırtı Çocuk Dergisi yayın kurulu ve editör grubunda yer aldı. Toplumsal cinsiyet eşitliği temalı “Mor Masallar” ile çocuk ve kent temalı “Kentini Arayan Çocuklar” adlı derleme projeleri yayımlandı. Halen Kıpırtı Çocuk Dergisi’nde “Kentin Renkleri” köşesini hazırlıyor. Taze bir Yıldız Teknik Üniversitesi Şehir Planlama Doktora öğrencisi. 

Devamını Göster
Sayfa Başına Git