Ara Ana Sayfa
bianet-Bağımsız İletişim Ağı
Menü GösterMenü Gizle
Yayın Tarihi: 21 Eylül 2024 00:00
 ~ Son Güncelleme: 21 Eylül 2024 00:00
3 dk Okuma

Bir toplum reaksiyonu: Etkili soru sormak

Sosyal medyada çocuğun fotoğrafını siyah beyaz yaparak veya melek kanadı takarak değil etkili soru sorarak ülkedeki çocuk ölümlerine çözüm üretebiliriz.
Görseli Büyüt
Görselde bir grup insan, bir anma töreninde yer alıyor. Önde bir sehpa üzerine yerleştirilmiş büyük bir fotoğraf dikkat çekiyor. Fotoğrafta genç bir kızın siyah beyaz portresi bulunuyor ve altında "Huzur içinde uyu Narin" yazılı. Fotoğrafın önünde insanlar sırayla ellerindeki kırmızı karanfilleri yere bırakıyorlar. Siyah kıyafetler giymiş olan bu kişiler, törenin ciddiyetini ve saygısını yansıtıyor.
Fotoğraf: Konyaaltı Belediyesi
Avukat, İstanbul Barosu Çocuk Hakları Kurulu Üyesi. 1991'de Diyarbakır’da doğdu. 2014'te Selçuk Üniversitesi Hukuk Bölümünden mezun oldu.2016'da avukatlık ruhsatını aldı. Yine aynı yıl avukatlık ofisini kurdu....

Avukat, İstanbul Barosu Çocuk Hakları Kurulu Üyesi.

1991'de Diyarbakır’da doğdu. 2014'te Selçuk Üniversitesi Hukuk Bölümünden mezun oldu.2016'da avukatlık ruhsatını aldı. Yine aynı yıl avukatlık ofisini kurdu. 2017'de İstanbul Barosu Çocuk Hakları Merkezi Genel Sekreteri olarak seçildi. 2019'da Bilgi Üniversitesi İnsan Hakları  Hukuku Yüksek Lisans programını tamamladı.

Devamını Göster
Hak odaklı, çok sesli, bağımsız gazeteciliği güçlendirmek için bianet desteğinizi bekliyor.
Google ile Katkıda Bulunun
Sayfa Başına Git