Ara Ana Sayfa
bianet-Bağımsız İletişim Ağı
Menü GösterMenü Gizle
Yayın Tarihi: 20 Eylül 2024 14:57
 ~ Son Güncelleme: 20 Eylül 2024 15:02
2 dk Okuma

BİA ÇOCUK KİTAPLIĞI

Bir kilo demir mi daha ağırdır, yoksa bir kilo sevgi mi?

Öyle saçma soru olur mu demeyin lütfen, olur mu olur! İkna olmadınız mı? O zaman açıklayın, profesyonel sporcular onca ağırlığı kaldırabilmek için bütün ömürleri boyu çalışırken sevgi nasıl dağları bile yerinden oynatabiliyor?
Görseli Büyüt
Bu fotoğrafta, bir yazar ve illüstratör olan Rocio Bonilla'nın portresi yer alıyor. Bonilla, elini yanağına dayamış ve sıcak bir gülümsemeyle kameraya bakıyor. Üzerinde büyük çerçeveli gözlükler var ve açık kahverengi saçları omuz hizasında. Fotoğrafın ön planında birkaç renkli kalem yer alıyor, bu da onun yaratıcı yönünü ve illüstratör kimliğini vurguluyor.  Fotoğrafın sağ tarafında ise Rocio Bonilla’nın "Sevgi Nedir Acaba?" adlı kitabının kapağı bulunuyor. Kitap kapağında, yeşil bir ejderha figürü ve onunla birlikte küçük bir karakter dikkat çekiyor. Kapağın üst kısmında kitabın ismi yer alırken, altında yazarın adı yazılı. Arka planda, sade ve nötr bir ortam fotoğrafa hakim. Genel olarak fotoğraf, hem sanatçının hem de eserinin sıcak ve samimi bir atmosferini yansıtıyor.
BirGün Kitap, Mesele, Kitap Eki, Birikim gibi çeşitli mecralarda kitap yazıları kaleme alıyor. YouTube’ta “1 Kitap 1 Kadın” adıyla kültür-sanat programı yapıyor. Kedilerinden izin alabildiği zamanlarda İnkılâp...

BirGün KitapMesele, Kitap Eki, Birikim gibi çeşitli mecralarda kitap yazıları kaleme alıyor. YouTube’ta “1 Kitap 1 Kadın” adıyla kültür-sanat programı yapıyor. Kedilerinden izin alabildiği zamanlarda İnkılâp Kitabevi’nde editör olarak çalışıyor.

Devamını Göster
Hak odaklı, çok sesli, bağımsız gazeteciliği güçlendirmek için bianet desteğinizi bekliyor.
Google ile Katkıda Bulunun
Sayfa Başına Git