Ara Ana Sayfa
bianet-Bağımsız İletişim Ağı
Menü GösterMenü Gizle
Yayın Tarihi: 21 Eylül 2024 00:00
 ~ Son Güncelleme: 21 Eylül 2024 00:00
8 dk Okuma

Açlık Oyunları: Çocuklar ve medya üzerinden bir korku şovu

Açlık Oyunları, Suzanne Collins’in çok satan kitap üçlemesi. Aynı zamanda çok izlenen bir film serisi. Dispotik bir dünyada geçen Açlık Oyunları, sadece hayatta kalma serüveni değil aynı zamanda halkı çocukları üzerinden kontrol altında tutan bir medya şovu. Medyanın görevi ise zalimin zulmünü görünür kılmak ve zihinlere korku ekmek.
Görseli Büyüt
Görselde, bir masanın üzerine üst üste dizilmiş birkaç kitap bulunuyor. Bu kitaplar arasında "The Hunger Games" (Açlık Oyunları) serisine ait kitaplar yer alıyor. En üstte, "The Hunger Pains" adlı bir parodi kitabı var. Hemen altında ise Suzanne Collins'in yazdığı ünlü "The Hunger Games" kitapları bulunuyor: "The Hunger Games", "The Hunger Games: Tribute Guide" ve "Mockingjay". En altta ise "The Hunger Games: The Official Illustrated Movie Companion" kitabı yer alıyor. Kitapların yan yana dizilişi, serinin popülerliğini ve çeşitliliğini gösteriyor.
Gazeteci. Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi’nden mezun oldu. Milliyet, Dünya, Akşam, BusinessWeek Dergisi ve Hürriyet Gazetesi’nde çalıştı. Halen ikinci üniversite olarak İstanbul Üniversitesi Felsefe Lisans Programı...

Gazeteci. Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi’nden mezun oldu. Milliyet, Dünya, Akşam, BusinessWeek Dergisi ve Hürriyet Gazetesi’nde çalıştı. Halen ikinci üniversite olarak İstanbul Üniversitesi Felsefe Lisans Programı öğrencisi. Edebiyatı merkezine alan çalışmalar yürütüyor ve yazmaya devam ediyor.

Devamını Göster
Hak odaklı, çok sesli, bağımsız gazeteciliği güçlendirmek için bianet desteğinizi bekliyor.
Google ile Katkıda Bulunun
Sayfa Başına Git