Lê bigere Destpêk
bianet-Bağımsız İletişim Ağı
Menuyê Nîşan BideMenuyê Veşêre
Dîroka Weşanê: 23 Gulan 2018 11:55
 ~ Nûkirina Dawî: 19 Îlon 2018 12:45
6 xulek Xwendin

52 MÊR 52 HEFTE / 20 MEHMET AÇAR

Rapêça Tundkariyê

Temaşekirina belgefilman a derbarê prîmatan ên ji ber testosteronê tundkariyê dikin, dibe ku ji bo hemû mêran baş be. Dibe wê gavê em bifikirin ku divê ferq û cewaziyeke mirovan hebe û em bibêjin “tekamul şert e!”.
Rapêça Tundkariyê
Sinema eleştirmeni, gazeteci, hikaye ve roman yazarı. Habertürk gazetesi sinema eleştirmeni.1989’dan beri film eleştirileri yazıyor. Sinema Dergisi ve Digiturk Dergi'de yayın yönetmenliği yaptı. Lise ve üniversite...

Sinema eleştirmeni, gazeteci, hikaye ve roman yazarı. Habertürk gazetesi sinema eleştirmeni.1989’dan beri film eleştirileri yazıyor. Sinema Dergisi ve Digiturk Dergi'de yayın yönetmenliği yaptı. Lise ve üniversite yıllarında amatör tiyatroyla uğraştı; Shakespeare, Brecht, Beckett, Ionesco, Haldun Taner ve Max Frisch’in eserlerini sahneye koydu, tiyatro için bir Kafka uyarlaması gerçekleştirdi. Üniversite sonrası VTR adlı yapım şirketinde reji asistanı olarak çalıştı. “Anarşik Rehavet” (1998), “Siyah Hatıralar Denizi” (2000), “Hayatın Anlamı ya da Akhisarlı Hasan Tütün’ün Maceraları” (2005) ve “Kayıp Hasta (2017) kitaplarının yazarı. 1963 Konya doğumlu. İlkokulu İzmir ve İstanbul’da okudu. Galatasaray Lisesi ve Boğaziçi Üniversitesi İngiliz Edebiyatı bölümü mezunu.  

Domahiyê nîşan bide
Biçe serûpelê