Lê bigere Destpêk
bianet-Bağımsız İletişim Ağı
Menuyê Nîşan BideMenuyê Veşêre
MAF
Dîroka Weşanê: 22 Nîsan 2017 00:00
 ~ Nûkirina Dawî: 24 Nîsan 2017 11:34
7 xulek Xwendin

NÛÇEYA ROJNAMEGERÊN BÊKAR / TIRKÊN AFRO-3

Ji Bo Ferqmeyîliya li ser wan Dawî Bibe, Bi Rengspiyan Re Dizewicin

Komele weke navenda hafizayê dixebite. Tirkên Afro aciz in ku weke civata "egzotîk" wan didin nîşan. Hewldanên li dijî ferqmeyîliyê pêk tînin û dixwazin ku koledarî di pirtûkên dersên dibistanê de cih bigre.
Ji Bo Ferqmeyîliya li ser wan Dawî Bibe, Bi Rengspiyan Re Dizewicin
Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi (İLEF) 2011 mezunlarından. 2012 yılında İtalya’da Avrupa Gönüllü Hizmeti’ne katıldı. 4 yıl İstanbul’da yayın yapan çeşitli gazete ve dergilerde çalıştı. 9...

Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi (İLEF) 2011 mezunlarından. 2012 yılında İtalya’da Avrupa Gönüllü Hizmeti’ne katıldı. 4 yıl İstanbul’da yayın yapan çeşitli gazete ve dergilerde çalıştı. 9 aydır serbest gazetecilik yapıyor. Şu sıralar Gazete Duvar, Zero İstanbul ve Journo için özel haberler hazırlıyor. İngilizce biliyor.

Domahiyê nîşan bide
Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi (İLEF) 2010 mezunlarından. Çeşitli gazeteler ve prodüksiyon şirketlerinde çalıştı. KHK ile kapatılan Azadi TV’de muhabirlik yaptı. Şu anda İstanbul’da freelance kameramanlık...

Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi (İLEF) 2010 mezunlarından. Çeşitli gazeteler ve prodüksiyon şirketlerinde çalıştı. KHK ile kapatılan Azadi TV’de muhabirlik yaptı. Şu anda İstanbul’da freelance kameramanlık ve görüntü yönetmenliği yapıyor. Kürtçe ve Arapça biliyor.

Domahiyê nîşan bide
Biçe serûpelê