Search Homepage
bianet-Bağımsız İletişim Ağı
Show menuHide menu
Date published: 18 May 2022 17:54
 ~ Modified On: 18 May 2022 17:57
5 min Read

Sweden, Finland, NATO and Turkey's veto

Sweden's prime minister openly stated that one issue they will discuss with Biden will be Turkey's veto threat. They also know that the main problem of Turkey's administration in the context of NATO is neither Sweden nor Finland. The problem is between the Turkey's administration and the US.
Sweden, Finland, NATO and Turkey's veto
Yazar, gazeteci. Demokrat gazetesinin Ankara bürosunu yönetti. 1980 askeri darbesi sonrası gazeteciliğini İsveç'in en büyük gazetesiDagens Nyheter'de sürdürdü. Bu gazetede yazan ilk yabancı oldu. Aykırı Kuşlar...

Yazar, gazeteci. Demokrat gazetesinin Ankara bürosunu yönetti. 1980 askeri darbesi sonrası gazeteciliğini İsveç'in en büyük gazetesiDagens Nyheter'de sürdürdü. Bu gazetede yazan ilk yabancı oldu. Aykırı Kuşlar ve İki Yabancı adlı iki romanı, Aşk Var mı? adlı bir şiir kitabı yayınlandı. Pär Rådström'ün Dönüş / Öyküler, Peter Curman'ın Ayak İzleri/ Şiir, Ingmar Karlsson'un Din, Terör, Hoşgörü, Bölgeler Avrupası ve Avrupa'nın Üvey Evlatları adlı kitaplarını Türkçeye çevirdi. Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi mezunu. 1948'de İstanbul'da doğdu. Halen Stockholm'de yaşıyor. 

 

show more
related news
Back to Top