Ara Ana Sayfa
bianet-Bağımsız İletişim Ağı
Menü GösterMenü Gizle
Yayın Tarihi: 24 Temmuz 2020 13:03
 ~ Son Güncelleme: 24 Temmuz 2020 16:12
7 dk Okuma

"ARKA SIRADAKİ ÇOCUK" KİTABININ YAZARI RAUF:

“Şimdiye kadar yaptığım her şey Alan Kurdi’nin mirası”

Onjali Q. Rauf’un ilk kitabı “Arka Sıradaki Çocuk”un Türkçesi Doğan Egmont’tan çıktı. Kitap, dünyanın en büyük insani krizlerinden biri olarak süren mülteci krizini dokuz yaşındaki bir çocuğun gözünden anlatıyor.
“Şimdiye kadar yaptığım her şey Alan Kurdi’nin mirası”
İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik bölümü mezunu. 2008'de Dünya gazetesinde editörlük ve muhabirlik yaptıktan sonra TRT Türk’te yayınlanan Açık Şehir programında program asistanı olarak yer...

İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik bölümü mezunu. 2008'de Dünya gazetesinde editörlük ve muhabirlik yaptıktan sonra TRT Türk’te yayınlanan Açık Şehir programında program asistanı olarak yer aldı. Bu sırada İyi Kitap'ın yanı sıra Milliyet Kitap Eki ve Milliyet Sanat Dergisi için kitap tanıtımları yazıp söyleşiler yapmaya başladı. Son olarak Sputnik Türkiye'de yine muhabir ve editör olarak görev yaptı. Londra'da bağımsız gazeteci olarak çalışıyor. insideturkey.news, NewsLabTurkey, gazeteduvar ve teyit’e katkıda bulunuyor. Londra merkezli medya girişimi NeHaber’in kıdemli editörü ve Anlatsam Roman Olur podcast’inin yapımcısı.

Devamını Göster
ilgili haberler
Sayfa Başına Git