Ara Ana Sayfa
bianet-Bağımsız İletişim Ağı
Menü GösterMenü Gizle
Yayın Tarihi: 21 Şubat 2020 00:00
 ~ Son Güncelleme: 24 Şubat 2020 11:58
3 dk Okuma

KËTË TEKST NUK DO TA KUPTOJË ASKUSH!

(DHİBRA) viti 2020 Dita e Ndërkombëtare e Gjuhës Amtare po e presim me popullin Ubıh i cili është depertuar nga Kafkazia në kohën e Perandorisë Osmane dhe e ka humbur gjuhën në Turqi.
KËTË TEKST NUK DO TA KUPTOJË ASKUSH!
Sayfa Başına Git