Ara Ana Sayfa
bianet-Bağımsız İletişim Ağı
Menü GösterMenü Gizle
Yayın Tarihi: 22 Mayıs 2024 09:00
 ~ Son Güncelleme: 22 Mayıs 2024 11:25
4 dk Okuma

Kayseri’de televizyon basan Ülkücülere 11'er yıl hapis cezası

Siyasetçi Sedat Kılınç ve gazeteci Azim Deniz'e yönelik saldırı olayında mahkeme yedi sanığa toplamda 79 yıl hapis cezası kesti. Ancak televizyon kanalını basan diğer 43 kişi hiç yargılanmadı. Azmettirici olduğu iddia edilen dönemin Ülkü Ocakları Kayseri İl Başkanı Ali Çelik aracı olay yerinde görülmesine ve HTS kaydı sinyali olmasına rağmen yargılamaya dahil edilmedi. Çelik'in olaydan bir yıl sonra il emniyet müdürüyle fotoğrafı ortaya çıktı.
Görseli Büyüt
Kayseri’de televizyon basan Ülkücülere 11'er yıl hapis cezası
Fotoğraf: Ali Çelik (sağ alt) 2020'de Ülkü Ocakları Kayseri İl Başkanı oldu. Yanındaki isim Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım.
Haziran 2018'den bu yana bianet muhabiri. 2013'te bianet'te staj yaptıktan sonra bianet'in projelerinde de yer aldı. Expression Interrupted, susma24.com, Jıneps, Inside Turkey, tol.org gibi platformlarda...

Haziran 2018'den bu yana bianet muhabiri. 2013'te bianet'te staj yaptıktan sonra bianet'in projelerinde de yer aldı. Expression Interrupted, susma24.com, Jıneps, Inside Turkey, tol.org gibi platformlarda haber ve makaleleri yayınlandı. İfade özgürlüğü alanında birçok haber ve makaleye görüş verdi. Yazıları İngilizce başta olmak üzere Fransızca, İtalyanca ve Çerkesceye çevrildi. 8 Mart 2018’deki Feminist Gece Yürüyüşünde çektiği fotoğraflar İstanbul Büyükşehir Belediyesince sergilendi. Erciyes Üniversitesi Gazetecilik mezunu.

Devamını Göster
ilgili haberler
Sayfa Başına Git