Ara Ana Sayfa
bianet-Bağımsız İletişim Ağı
Menü GösterMenü Gizle
Yayın Tarihi: 21 Şubat 2021 12:08
 ~ Son Güncelleme: 21 Şubat 2021 23:20
2 dk Okuma

21 ŞUBAT DÜNYA ANADİLİ GÜNÜ

Gëzuar ditën e gjuhës amtare të të gjitha gjuhëve botërore!

Eshtë një domosdoshmëri si shtet, shoqëri dhe individë që duhet të jenë të ndjeshëm për këtë çështje dhe detyra të mëdha bien mbi të gjithë.
Gëzuar ditën e gjuhës amtare të të gjitha gjuhëve botërore!
ilgili haberler
Sayfa Başına Git