Ara Ana Sayfa
bianet-Bağımsız İletişim Ağı
Menü GösterMenü Gizle
Yayın Tarihi: 1 Eylül 2024 16:07
 ~ Son Güncelleme: 3 Eylül 2024 13:00
3 dk Okuma

Barışı savunanlar Berlin’den seslendi:Adil ve eşit bir yaşam için barışalım

Akademisyenler, gazeteciler, yazarlar, sanatçılar ve siyasetçiler, dünya genelinde süren çatışmalara karşı barışı savunmak için Berlin’deki Mercure Hotel’de düzenlenen Barış, Diyalog ve Demokrasi Konferansı'nda buluştu.
Görseli Büyüt
Bu fotoğrafta, geniş bir katılımcı grubu toplu halde poz veriyor. Grup, bir konferans veya seminer salonunda toplanmış gibi görünüyor. Arka planda, "Peace and Democracy Conference" (Barış ve Demokrasi Konferansı) yazılı bir projeksiyon ekranı bulunuyor. Bu, etkinliğin ana temasını ve amacını yansıtıyor.  Katılımcılar arasında kadınlar ve erkekler yer alıyor; çeşitli yaş gruplarından insanlar bir arada. Çoğu kişi gündelik kıyafetler giymiş, bazıları ise daha resmi giyinmiş. Ortam, dostane ve kolektif bir ruhu yansıtıyor.  Salonda sade bir dekorasyon mevcut; beyaz duvarlar, sade avizeler ve kırmızı sandalyeler dikkat çekiyor. Grup, fotoğraf çekimi için topluca kameraya bakıyor ve bazıları gülümseyerek poz veriyor. Bu fotoğraf, etkinliğe katılanların birlikte hareket ettiklerini ve barış ile demokrasi konularında ortak bir duruş sergilediklerini göstermekte.
Sosyal bilimci, yazar, aktivist. Çalışma alanları toplumsal barış, şiddet, militarizm, toplumsal cinsiyet ve vicdani ret. En son Gitmek adlı romanı yayınlandı. Şimdi École des hautes...

Sosyal bilimci, yazar, aktivist. Çalışma alanları toplumsal barış, şiddet, militarizm, toplumsal cinsiyet ve vicdani ret. En son Gitmek adlı romanı yayınlandı. Şimdi École des hautes études en sciences sociales (EHEES) – Paris’de tezini tamamlamaya çalışırken bir yandan da Dönmek romanı üzerine çalışıyor.

Devamını Göster
ilgili haberler
Hak odaklı, çok sesli, bağımsız gazeteciliği güçlendirmek için bianet desteğinizi bekliyor.
Google ile Katkıda Bulunun
Sayfa Başına Git